Takla atan minibüsten yara almadan kurtuldular - Son Dakika
3.Sayfa

Takla atan minibüsten yara almadan kurtuldular

Takla atan minibüsten yara almadan kurtuldular

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs, taklalar atarak ters döndü.

12.05.2021 17:22  Güncelleme: 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs, taklalar atarak ters döndü. Uçurumun kenarında duran minibüsteki sürücü ve yolcu kazadan yara almadan kurtuldu.

Edinilen bilgilere göre, Abuzer Buz idaresindeki 02 ZA 593 plakalı Wolksvagen marka minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Sincik ilçesine bağlı Yarpuzlu köyü yakınlarında taklalar atarak ters döndü. Uçurumun kenarında duran minibüsün sürücüsü Abuzer Buz ile minibüste bulunan bir yolcu kazayı yara almadan atlattı. Çok sayıda meraklı vatandaş ise durarak kazayı şaşkın gözlerle izledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Takla atan minibüsten yara almadan kurtuldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adıyaman'da Kamyonet Kazası: 2 Kişi Hafif Yaralandı
    11:16 Adıyaman'da Kamyonet Kazası: 2 Kişi Hafif Yaralandı

    Adıyaman'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonetin refüje çarpıp karşı şeride geçmesi sonucu 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Kazada yaralananlar hastaneye gitmeyi reddetti. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Siverek-Diyarbakır karayolunda kireç yüklü tır devrildi, yol 2 saat trafiğe kapandı
    11:16 Siverek-Diyarbakır karayolunda kireç yüklü tır devrildi, yol 2 saat trafiğe kapandı

    Siverek-Diyarbakır karayolunda seyir halinde olan kireç yüklü bir tır, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu devrildi. Kazanın ardından Diyarbakır-Siverek istikametindeki kara yolunda 2 saat boyunca trafik durdu. Tırın çekilmesiyle birlikte yol tekrar trafiğe açıldı.

  • Arnavutköy'de minibüs ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı
    11:16 Arnavutköy'de minibüs ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı

    Arnavutköy'de servis minibüsü ile bir otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kaza, Bolluca - Boğazköy yolunda meydana geldi. Polis, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralanan 7 kişi ambulansla hastaneye götürülürken, ağır yaralanan bir kişi hayatını kaybetti. Kazanın nedeniyle ilgili polis ekipleri çalışma başlattı ve yol uzun süre trafiğe kapalı kaldı.

  • Forkliftin altında kalan işçi hayatını kaybetti
    11:13 Forkliftin altında kalan işçi hayatını kaybetti

    Elazığ'da bir beton fabrikasında fork-lifti tamir etmek için altına giren işçi, krikonun kırılması sonucu ağır yaralandı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan işçi hayatını kaybetti. Talihsiz adamın bir hafta sonra düğününün olacağı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

  • Sultangazi'de İllegal At Kesimi Operasyonu: 3 At Kurtarıldı, Kesilmiş Etler İmha Edildi
    11:13 Sultangazi'de İllegal At Kesimi Operasyonu: 3 At Kurtarıldı, Kesilmiş Etler İmha Edildi

    Sultangazi'de zabıta ekipleri, gelen bir ihbar üzerine bir gecekonduya baskın düzenledi. Adreste yapılan aramada, kamyonet içinde kesilmiş at etleri ve kesilmek üzere bekletilen 3 at bulundu. Polis ekipleri, olayın ardından kaçan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Kurtarılan canlı atlar koruma altına alınırken, kesilmiş at etleri imha edilmek üzere götürüldü.

  • Erzincan'da yapılan aramada 523 gram skunk ele geçirildi
    11:12 Erzincan'da yapılan aramada 523 gram skunk ele geçirildi

    Erzincan'da yapılan bir araç aramasında, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından 523 gram skunk maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu sevkiyatını gerçekleştiren şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı ve adli makamlarca soruşturma devam etmektedir.

  • Adana Kozan'da Tarlada Yanan Traktör İtfaiye Tarafından Söndürüldü
    11:11 Adana Kozan'da Tarlada Yanan Traktör İtfaiye Tarafından Söndürüldü

    Adana'nın Kozan ilçesine bağlı Çukurören Mahallesi'nde Mükerrem Akça'ya ait olan traktör tarlada çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürerek bahçeye sıçramasını önledi. Jandarma ekipleri yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlattı.

  • Adana'da bir ev yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü
    11:09 Adana'da bir ev yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

    Adana'nın Kozan ilçesinde Tavşantepe Mahallesi'nde çıkan yangında bir evde maddi hasar oluştu. Yangında dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı. Polis ve itfaiye ekipleri olayın çıkış sebebini araştırıyor.

  • Bursa'da Tır ve Araç Kazaları: 2 Kişi Yaralandı
    11:09 Bursa'da Tır ve Araç Kazaları: 2 Kişi Yaralandı

    Bursa'da meydana gelen kazalarda hafif ticari araç seyir halindeki tıra çarptı ve tır refüje devrildi. Nilüfer ilçesinde ise hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Her iki kazada da toplamda 2 kişi yaralandı ve polis olaylarla ilgili soruşturma başlattı.

  • Ataşehir'de Motosikletli Silahlı Saldırıya Uğradı
    11:09 Ataşehir'de Motosikletli Silahlı Saldırıya Uğradı

    Ataşehir Küçükbakkalköy Mahallesi'nde henüz kimliği belirsiz kişiler tarafından durdurulan bir motosikletli silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan motosikletli sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

  • Antalya'da Psikolojik Sorunları Olan Genç İntihara Teşebbüs Etti
    11:09 Antalya'da Psikolojik Sorunları Olan Genç İntihara Teşebbüs Etti

    Antalya'da psikolojik sorunları olduğunu belirten 19 yaşındaki genç, yaya üst geçinde intihara teşebbüs etti. Tedavi edilmek istediğini söyleyen genç, itfaiye eri tarafından ikna edildi.

  • Arnavutköy'de kafa kafaya çarpışan kazada 1 kişi hayatını kaybetti
    11:08 Arnavutköy'de kafa kafaya çarpışan kazada 1 kişi hayatını kaybetti

    Arnavutköy'de servis minibüsü ile bir otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle yol uzun süre trafiğe kapalı tutuldu.


Advertisement