TEM'de lüks araç takla attı: 2'si çocuk 4 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

TEM'de lüks araç takla attı: 2'si çocuk 4 yaralı

TEM Otoyolu Düzce kesiminde aşırı yağış nedeniyle meydana gelen kazada lüks arazi aracı takla attı. Kazada 2'si çocuk 4 kişi yaralandı. Kazada yaralananları yağmur nedeniyle yoldan geçenler araçlarına aldılar. Sağlık ekipleri şemsiye altında yaralılara ilk müdahaleyi yaptı.

16.06.2019 17:51  Güncelleme: 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde, TEM yolunda yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, taklalar atarak, devrildi. Kazada aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

TEM'de lüks araç takla attı: 2'si çocuk 4 yaralı

Kaza, öğleden sonra, TEM yolunun Kaynaşlı mevkisinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden Hüseyin Kaplan yönetimindeki 34 KPN 90 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp, takla atarak, devrildi. Yaklaşık 50 metre boyunca takla atan otomobilde sürücü Hüseyin Kaplan, eşi Ayşe ve çocukları Ebrar (8) ile Evra Kaplan (5) yaralandı.

TEM'de lüks araç takla attı: 2'si çocuk 4 yaralı

İLK MÜDAHALEYİ YOLDAN GEÇEN DOKTOR YAPTI

Yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçenler yaptı. Araçtan çıkarılan yaralılara, yine yoldan geçen doktor müdahale ettikten sonra 112 Acil Servis'e haber verdi. İhbarla gelen sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar, ambulanslarla Düzce'deki hastanelere kaldırılarak, tedaviye alındı.

Kazayı görenlerden biri, "Ben sağ şeritten gidiyordum. Çok yağmur yağıyordu, önümü göremiyordum. Herkes dörtlülerini yakmış giderken, böyle bir duman bulutu geldi. Bir su sıçraması ile birlikte en son taklayı görebildim. Ben durdum, ilerledim. O sırada bir doktor arkadaş geldi, ilk müdahaleyi yaptı sonra da ambulansı aradık" dedi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TEM\'de lüks araç takla attı: 2\'si çocuk 4 yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa TEM'de lüks araç takla attı: 2'si çocuk 4 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • TC VATANSEVER: GİDİN İRANDA YAŞAYIN NEREDE LÜKS JİP VARSA İÇİNDE SAKALLI VE ÇARŞAFLI İNSANLAR VAR NE BU ARABİSTANA ÇEVİRDİNİZ ÜLKEMİ 2 10 Yanıtla Konyalı : Tc sever değil hain seversin defol git ülkeden pislik din düşmanı 2 0 AV.SSS: SENDE DEFOL GİT NEREDE IRKÇI FAŞİST VARSA SENDE DEFOL ORAYA GİT 2 0 AV.SSS: TC SENİNGİ PARASINI ALKOLE SİGARA KUMARA PAVYONLARDA SAVURMAYIP TOPLAYIP KENDİ İSTERSE UCAK BİLE ALIRLAR SENİ ALAKADAR ETMEZ GAVUR 2 0
  • Sanane be soytarı: Ben turkum carsaflıyım sen defol 4 0 Yanıtla
  • Ali: Doktorlarımız dan Allah razı olsun.. Allah hepinize uzun ömürler versin 2 0 Yanıtla

Advertisement