Taksici, Tartıştığı Kanser Hastası Turisti Darp Etti - Son Dakika
Güncel

Taksici, Tartıştığı Kanser Hastası Turisti Darp Etti

İstanbul Fatih'te taksi sürücüsü, ücret konusunda tartışma yaşadığı kanser hastası turisti darp etti. Taksici ücret farkının çevredekiler tarafından ödenmesinin ardından hızla olay yerinden ayrıldı.

15.11.2018 10:37  Güncelleme: 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Fatih'te Vatan Caddesi Aksaray mevkinde yaşanan olayda, kanser tedavisi için bir süredir İstanbul'da bulunan Iraklı Mohammed Dawood (60) ile dün akşam saatlerinde Çapa'daki İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesinden Aksaray'a gitmek için bindiği taksinin sürücüsü arasında taksimetre ücreti konusunda tartışma çıktı.

Taksici, Tartıştığı Kanser Hastası Turisti Darp Etti

60 YAŞINDAKİ KANSER HASTASI MÜŞTERİSİNİ DARP ETTİ

İddiaya göre taksi sürücüsü, Aksaray'da inmek isteyen Mohammed Dawood'dan 28 TL ücret talep etti. Aynı mesafeyi günde iki kere farklı taksiler ile gidip geldiğini ve 10-15 TL arasında ücret ödediğini söyleyen Dawood itirazda bulundu. Sürücü ile müşterisi arasında başlayan tartışma büyüdü ve iddiaya göre taksi sürücüsü, 60 yaşındaki müşterisini darp etti. Taksi sürücüsü, ücret farkını çevredekilerin ödemesi üzerine aracına binerek olay yerinden ayrıldı.

Taksici, Tartıştığı Kanser Hastası Turisti Darp Etti

TAKSİ ÜCRETİNDEKİ FARKI ÇEVREDEKİLER ÖDEDİ

Taksici ile müşteri arasındaki olayın devamı görüntülere de yansıdı. Kaydedilen görüntülerde, Irak uyruklu Dawood'un yol kenarında yerde oturduğu görülüyor. Taksi sürücüsü müşterinin parayı ödemediğini iddia ederken, Iraklı adamın söylediklerini tercüme eden bir turist ise, taksicinin adamı darp ettiğini ifade etti. O sırada yakın bir noktada görevde bulunan bir trafik polisi ise yaşanan olaya müdahalede bulundu. Taksi sürücüsü aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

Taksici, Tartıştığı Kanser Hastası Turisti Darp Etti
Taksici, Tartıştığı Kanser Hastası Turisti Darp Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taksici, Tartıştığı Kanser Hastası Turisti Darp Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay Defne'de bir evde çıkan yangın söndürüldü
    10:58 Hatay Defne'de bir evde çıkan yangın söndürüldü

    Hatay'ın Defne ilçesine bağlı Esenbulak Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından evde soğutma çalışmaları yapıldı. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, evde maddi hasar meydana geldi.

  • Şırnak'ta Gençler Çağla Toplamak İçin 20 Kilometre Yol Katetti
    10:56 Şırnak'ta Gençler Çağla Toplamak İçin 20 Kilometre Yol Katetti

    Şırnak'ın Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde yetişen badem ağaçları meyve vermeye başladı. Baharın habercisi olan çağlaları toplamak için Başaran köyünden bir grup genç, yaklaşık 20 kilometre yol kat ederek bölgeye geldi. Günlerdir toplama çalışmalarını sürdüren gençler, hem satmak hem de yemek için çağla topluyor.

  • Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi'ne 25 adet tablet temin edildi
    10:55 Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi'ne 25 adet tablet temin edildi

    Samsun Büyükşehir Belediyesi, itfaiyenin teknik altyapısını güçlendirmek için yeni ekipmanlar temin ediyor. İtfaiye araçlarında kullanılan tabletlerle ekiplerin olay yerine daha hızlı ulaşması ve müdahalede bulunması amaçlanıyor.

  • Çiğ Süt Fiyatı Artışı Üreticiye Merhem Olmayacak
    10:53 Çiğ Süt Fiyatı Artışı Üreticiye Merhem Olmayacak

    CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ulusal Süt Konseyi'nin çiğ süt tavsiye fiyatını yükseltme kararı aldığını ancak süt yemine zam geldiğini belirterek, süt parasının üreticinin cebine girmeden çıktığını söyledi. Gürer, artan ahır giderini ve yem fiyatlarını düşürmeden çiğ süt fiyatının besicinin yarasına merhem olmayacağını ifade etti.

  • ABD basını: İran, İsrail'e misilleme yapmak yerine İran dışındaki hedeflere odaklanabilir
    10:52 ABD basını: İran, İsrail'e misilleme yapmak yerine İran dışındaki hedeflere odaklanabilir

    İran'ın İsrail'i vurmasının ardından ABD basınında çıkan haberlere göre, ABD yetkililer İsrail'in tepkisinin sınırlı olacağını ve İran dışındaki önemli hedeflere odaklanabileceğini belirtiyor. İsrail'in İran'ın vekillerini veya Suriye'deki milisleri hedef alabileceği ifade ediliyor.


Advertisement