Taksiciden Aracına Binen Senegalli Turiste Şok Sözler: Terörist misin - Son Dakika
Güncel

Taksiciden Aracına Binen Senegalli Turiste Şok Sözler: Terörist misin

Atatürk Havalimanı'ndan aracına aldığı Senegalli yolcuya küfür ve hakaretler yağdıran taksi sürücüsünün yaptıkları, pes dedirtti. Yolcusuna "Terörist misin?" diyen sürücü bir de bahşiş istedi.

22.03.2019 09:14  Güncelleme: 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk Havalimanı'ndan aracına aldığı Senegalli yolcuya küfür ve hakaretler yağdıran taksi sürücüsü, kameraya yansıdı. "Sen terörist misin, cami bombalamaya mı geldin buraya" diyerek siyahi turisti aşağılayan taksici, "bu kadarına da pes" dedirtti. Duyduğu cümleler karşısında şoka uğrayan turist, o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydetti ve polise giderek taksiciden şikayetçi oldu.

Olay, saat 14.00 sıralarında Bakırköy- Aksaray sahil yolunda yaşandı. İddiaya göre Senegal'den Türkiye'ye gelen Ousmane Alyly isimli turist, Atatürk Havalimanı'ndan Aksaray'a gitmek için ticari bir taksiye bindi. Taksiye bindiği esnada sürücüden taksimetreyi açmasını isteyen Ousmane Alyly ile sürücü arasında tartışma yaşandı. Sürücünün taksimetreyi açmayarak ödemeyi dolar üzerinden istemesi üzerine tartışma büyüdü. Bunun üzerine sürücü, aracına aldığı Ousmane Alyly'e hakaret yağdırarak, şiddet uyguladı. Yol boyunca turisti taciz eden taksici, "Sen terörist misin, cami bombalamaya mı geldin buraya" diyerek aşağıladı.

"ZORLA BAHŞİŞ İSTEDİ"

Kendisine hakaretler yağdırarak, terörist diyen sürücüden rahatsız olan Ousmane Alyly, taksiciden aracı durdurmasını istedi. Ousmane Alyly'in tüm ısrarlarına rağmen taksiyi durdurmayan ve Aksaray'a kadar Ousmane Alyly'e hakaretler yağdıran sürücü, Aksaray'a geldiğinde ise ödemeyi istedi. Taksimetrede 48 lira yazdığı için 100 lira veren Ousmane Alyly, para üstünü istedi. Sürücü ise para üstünü verme karşılığında 10 lira bahşiş istedi. Turistin direnmesine karşı ısrarla bahşişi isteyen sürücü, alamayacağını anlayınca para üstünü vererek uzaklaştı. Yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kaydeden Senegalli turist, polis merkezine giderek taksiciden şikayetçi oldu.

"BANA KÜFÜR ETTİ, TERÖRİST MİSİN DEDİ"

Başından geçenleri anlatan Ousmane Alyly, "Ben Atatürk Havalimanı'ndan Aksaray'a gitmek için ticari taksiye bindim. Taksiye bindiğimde şoför bana, '20 dolar ver' dedi. Ben de 'benim 20 dolarım yok, Türk parası var' dedim. 'Taksimetreyi aç, ne kadar yazarsa ben sana o kadar para veririm dedim. Bana küfür etti, terörist misin dedi. Bana çok küfürler etti, bana vurdu. Bende videoya çektim. Polis Karakoluna gittim. Şikayet ettim. Arabadan inerken para veriyordum, ısrarla euro istedi. Ben de 'vermem sana Türk parası vereceğim' dedim. Sonra taksimetre 48 lira yazdı, ben 100 lirayı verdim. Bahşiş istedi. 50 lirasını aldı, geri kalanı da geri aldım" diye konuştu.

Taksiciden Aracına Binen Senegalli Turiste Şok Sözler: Terörist misin
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Taksiciden Aracına Binen Senegalli Turiste Şok Sözler: Terörist misin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • osman: ah şu taksicileri kuryeleri siciline göre alsalar işe. taksisini verenler hiç mi kontrol etmez yahu. ayıptır. zaten nerde sicilli insan belli yaptığı iş... 28 0 Yanıtla
  • rizeli: 17 yildir geldimiz durum bu 14 7 Yanıtla
  • Olcayto: Sayın yetkililer Allah rızası için Uber i getirin. Kadikoydeyim taksiye bindim. Selimiyeye dedim. Hemen in dedi. Kısa mesafe almiyormus beyefendi. 20 0 Yanıtla
  • osman yılmaz36: o taksiciyi bir daha ne trafiğe nede toplum içine çıkaracaksın böyle adamlar ölse daha iyi 19 0 Yanıtla
  • +++++++++: İÇİŞLERİ BAKANI GÖR BU REZALETLERİ UBER ŞART 17 0 Yanıtla
  • AdBeRillGen: UBER gelsin bunlar artık çok olmaya başladı 17 0 Yanıtla
  • metin: taksiciler ve dolmuşçular genelde eğitimsiz ve kültürsüz insanlardan oluşuyor. senegalli siyahi bi insanla dalga geçiyor..eyy taksici magandası allah aşkına aynaya bi bak 17 0 Yanıtla
  • arif: bu adam kesin diyarbakırlıdır.. 12 4 Yanıtla
  • Yeter la: Taksi dolmus otobüs vs toplu taşıma araclarina bir düzenleme gelmeli..bi bakalim çoğunlugu ne nereli ..devlet bize bakmirrrrrrr hay ben sizi 13 2 Yanıtla
  • Ali : Hadi taksici bir hata yapmis bu nasil bir ulke senagallisi nijeryalisi arabi daha niceleri elini kolunu sallayarak ulkeye giriyor hicmi vize uygulamasi yok bu ulkede nerde geri kalmis ulkelerin ise yaramaz insanlari var hepsi turkiyede 2 13 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem
    01:09 Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremde can kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

  • Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar
    01:09 Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar

    Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta ise strateji ve macera türündeki The Big Con ve Town of Salem 2 oyunları ücretsiz olarak sunulacak. Town of Salem 2, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir sosyal dedektiflik yapımı olarak öne çıkıyor. The Big Con ise Ali isimli bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyunları ücretsiz olarak almak için Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapmanız yeterli.

  • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
    01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

    Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.


Advertisement