"Taksiciler Kentin Turizm Elçileridir" - Son Dakika
Güncel

"Taksiciler Kentin Turizm Elçileridir"

"Taksiciler Kentin Turizm Elçileridir"

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyeleri, Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa'ya kazandırılan dünyanın en büyük ikinci tam panoramik müzesi 'Panorama 1326 Fetih Müzesi'ni gezdi.

24.09.2018 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmanlı Devleti'nin kuruluş hikâyesinin, Bursa'nın fethinin ve Bursa'nın Osmanlı Devleti'ne başkentlik yaptığı dönemin anlatıldığı 'Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'ne tanıtım gezileri sürüyor. Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu, Yönetim Kurulu Üyeleri, taksi durak yöneticileri ve üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar önderliğinde tarih kokan müzeyi ziyaret ettiler.

TAKSİCİLERDEN MÜZEYE TAM NOT

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu ile birlikte 'Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'ni gezen taksici esnafı, müzeye tam not verdi. Müze ziyaretinde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, fetih müzesinin tarih ve kültür merkezi olacağını ifade etti. Dündar taksicilerin, şehrin çekim merkezi olan yerlerin tanıtımını yapmaları açısından önemli bir misyonu olduğunu ifade ederek, taksicileri turizm elçisine benzetti.

Bursa'ya böyle değerli bir eseri kazandırdığı için Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a teşekkür eden Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu da, taksicilerin aynı zamanda bulundukları şehrin turizm elçileri olduğunu belirtti. 'Hem vatandaş olarak hem de taksici esnaflar olarak yaşadığımız şehri tanımalıyız ve tanıtmalıyız' diyen Topçu, bu tür tanıtım gezilerinin önemine vurgu yaptı. Müzenin şehre hayırlı olmasını dileyen Topçu, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'nin Bursa'nın turizmine de önemli katkısı olacağını dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Taksiciler Kentin Turizm Elçileridir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement