Taksiciler Özür ve Destek İçin Geldi - Son Dakika
Güncel

Taksiciler Özür ve Destek İçin Geldi

Taksiciler Özür ve Destek İçin Geldi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde toplanan yaklaşık yüz taksici, özür ve destek için Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek’i ziyaret etti.

06.02.2015 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde toplanan yaklaşık yüz taksici, özür ve destek için Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek'i ziyaret etti. Ziyarete Sahil Taksi Durağı çalışanlarının geldiği görülürken, Sümer Taksi Durağı çalışanları ise katılmadı.

Ereğli'de geçtiğimiz hafta taksiciler ve oda başkanı Cevdet Civelek arasında yeni durak iptali nedeniyle yaşanan tartışma nedeniyle ilçede bulunan 6 durak çalışanı ve araç sahipleri, başkanları Cevdet Civelek'e destek vermek için oda binasına geldi. Araçlarını bina önüne park ederek oda binasına çıkan taksiciler ellerindeki pankartlarla destek verdi. Taksicilere hitaben konuşan Oda Başkanı Cevdet Civelek, kendisinin yaşananlar sırasında sükunetini korumasının tek sebebinin olayların büyümesini engellemek için olduğunu söyledi. Civelek konuşmasında "Bizler seçilmiş insanlarız. Böyle ufak tefek şeyleri affetmemiz lazım. Biz de burada tartışma yaşasaydık bu işin altından kalkamazdık. Benim suskun kalmam nedeniyle bazı arkadaşlar suçum olduğunu düşünenler, rüşvet aldığımı düşünenler olmuş. Ancak bizim gönlümüz rahat ve huzurluyuz. Biz yanlış bir şey yapsaydık bu arkadaşlar burada olmazdı. Biz burada 10 seneden bu yana görev yapıyoruz. O günkü arkadaşlarımız da buraya gelip özür dilemişlerdir. Dün Ankara'ya çağırdılar. Maliye Bakanlığı'na kadar konuşmalar gitmiş. Bazı yüksek rakamlar. Plakanın yüksek rakamlarını duyduktan sonra rant olduğunu ve rüşvet konuları akıllara gelmiş. Saatlerce genel başkanımızla görüşme yaptık. Bakanlar ve müsteşarlarla böyle bir durumun olmadığını anlatmaya çalıştık. Bu durumdan dolayı iki arkadaşın neden olduğu durumdan 153 kişi mağdur olacak. Biz bunu düzeltmek zorundayız" dedi.

Taksiciler Derneği Başkanı Yücel Oktay ise Cevdet Civelek'in her zaman kendilerine sahip çıktığını ve taksiciler olarak da Civelek'e sahip çıkacaklarını söyledi. Oktay, "Taksicileri taksici yapan kişinin Oda Başkanı Cevdet Civelek olduğunu ve taksiciler olarak da odaya sahip çıkmak için geldik. Sayın Cevdet Civelek para yememiş, her zaman taksicilerin hakkını savunmuştur" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından taksiciler 'En Büyük Başkan Bizim Başkan' sloganları ile destek verdi. Yapılan ziyaret taksicilerin olaysız şekilde dağılması ile sona erdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Taksiciler Özür ve Destek İçin Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement