Taksicilerden Oda Başkanı'na Destek Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Taksicilerden Oda Başkanı'na Destek Ziyareti

Taksicilerden Oda Başkanı\'na Destek Ziyareti

Ereğli'de taksi şoförleri, yeni iki durak açılması talebini kabul etmediği için tepki gösterdikleri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Civelek'i ziyaret etti.

06.02.2015 15:39  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde taksi şoförleri, yeni iki durak açılması talebini kabul etmediği için 1 hafta önce tepki gösterdikleri  Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek'i ziyaret ederek özür diledi.

İlçede faaliyet gösteren Sahil Taksi Durağı ve Sümer Taksi Durağı çalışanları, farklı iki noktada aynı adlarla yeni birer durak daha açmak istedi. Ancak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, durak çalışanlarına karşı çıkarak belediyeye talepte bulunmadı. Bunun üzerine geçen 30 Ocak'ta toplanan yaklaşık 50 kadar taksici, oda binasına yürüyerek Başkan Cevdet Civelek'e tepki gösterdi.

Bugün aralarında Sahil Taksi Durağı çalışanlarının da bulunduğu yaklaşık 100 taksi sürücüsü, araçlarıyla yeniden odaya giderek Başkan Cevdet Civelek'e özür ve destek ziyaretinde bulundu. Sümer Taksi Durağı çalışanları ise ziyarette yer almadı. Oda önünde konuşan Cevdet Civelek, 1 hafta önce kendisine tepki gösteren Sahil Taksi Durağı çalışanlarının şimdi özür dilediğini söyledi. Seçilmiş bir kişi olarak bu tür ufak tefek şeyleri affetmesi gerektiğini ifade eden Civelek, şöyle konuştu:

"O gün benim suskun kalmam nedeniyle bazı arkadaşlar suçum olduğunu, rüşvet aldığımı düşünenler olmuş. Ancak bizim gönlümüz rahat ve huzurluyuz. Biz yanlış bir şey yapsaydık bu arkadaşlar burada olmazdı. Biz burada 10 seneden bu yana görev yapıyoruz. Dün Ankara'ya çağırdılar. Bu konu Ankara'ya kadar gitti. Saatlerce Genel Başkanımızla görüşme yaptık. Bu konuyu düzelttik."

Taksiciler adına konuşan Taksiciler Derneği Başkanı Yücel Oktay ise Başkan Civelek'e sahip çıkmak için geldiklerini söyledi. - Ereğlizonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taksicilerden Oda Başkanı'na Destek Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement