Taksici, "Cumhurbaşkanı'na Meydan Okuyorsun" Deyip UBER Sürücüne Saldırdı! Dehşet Anları Kamerada - Son Dakika
Güncel

Taksici, "Cumhurbaşkanı'na Meydan Okuyorsun" Deyip UBER Sürücüne Saldırdı! Dehşet Anları Kamerada

Çekmeköy'de, bir taksi şoförü, "Cumhurbaşkanı'na meydan okuyorsunuz. Cumhurbaşkanı UBER yasak dedi. Utanmıyor musun?" deyip yolcu alan UBER sürücüsüne saldırdı. Dehşet anları kameraya yansıdı.

28.11.2018 04:09  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çekmeköy'de bir taksi şoförü,"Cumhurbaşkanı'na meydan okuyorsunuz. Cumhurbaşkanı UBER yasak dedi. Utanmıyor musun?"deyip UBER aracına saldırdı. Saldırı sonrası UBER sürücüleri ve taksi şoförleri Çekmeköy polis merkezinde toplandı. Polis merkezi önünde gergin dakikalar yaşanırken, polis ekipleri kalabalığı olaysız bir şekilde dağıttı.

UBER SÜRÜCÜSÜ, YOLCU ALMAK İÇİN DURDU

Olay, 23.30 sıralarında, Çekmeköy Hamidiye Mahallesi Barışyolu caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 34 BDH 343 plakalı UBER aracı sürücüsü İsmail Erdemi, yolcu almak için durdu.

TAKSİCİ POLİSE BİLDİRDİ

Bu sırada oradan geçmekte olan bir taksi sürücüsü UBER sürücüsünün yolcu aldığını gördü. Durumu polis ekiplerine bildirdikten sonra UBER aracını takip etmeye başladı. Kısa bir süre sonra polis ekipleri UBER aracını durdurdu.

Taksici,

ARACA SALDIRI ANI KAMERAYA YANSIDI

İddiaya göre Polis ekiplerinin UBER aracını işlem yapmak için durdurduğu sırada, arkadan takip eden taksi şoförü aracından inerek, UBER sürücüsü İsmail Erdemi'yi tehdit etti ve UBER aracına vurmaya başladı. Araçtan inmeyen UBER sürücüsü saldırı ve tehdit anlarını cep telefonu kamerası ile kaydetmeye başladı.

"SİZ CUMHURBAŞKANINA MEYDAN OKUYORSUNUZ"

Görüntülerde taksi sürücüsünün "Siz Cumhurbaşkanına meydan okuyorsunuz, bu ülkenin Cumhurbaşkanı UBER yasak dedi. Utanmıyor musun? Hırsızlık yapıyorsun sen" dedikten sonra UBER aracının kaputuna vurduğu görülüyor. Daha sonra gece bekçilerinin müdahalesinin ardından taksi şoförünün oradan uzaklaştırdığı görülüyor.

Taksici,

5 KİŞİ İFADELERİ ALINMAK ÜZERE POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

Olay yerine gelen polis ekipleri olaya karıştığı iddia edilen beş kişiyi ifadelerini almak üzere Çemeköy polis merkezine götürüldü. Burada olaya karışan taksi şoförü oldukları öğrenilen Hamza B. Emre K. ve Çetin A. ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. UBER sürücüsü İsmail Erdemi ve yolcunun şikayetçi olduğunu öğrenilirken polis merkezinde ki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. UBER aracı ise trafikten men edildi.

Taksici,

UBER VE TAKSİ ŞOFÖRLERİ KARŞI KARŞIYA GELDİ

Olay sonrası taksi şoförleri ve UBER sürücüleri arkadaşlarına destek olmak için polis merkezine akın etti. İki tarafta kısa sürede 60 ve 70 kişi olurken, burada gergin dakikalar yaşandı. Polis ekipleri kalabalığı olaysız bir şekilde dağıtırken, taraflar arası fiziksel bir kavga yaşanmadı.

"TEHDİT VE FİZİKİ BİR MÜDAHALE VAR"

Olay sonrası konuşan Lisanslı Taşımacılar Derneği Başkanı Metin Magriso, tehdit ve fiziki bir müdahalenin olduğunu belirterek, "Yine taksici-UBER gerilimi yaşadık. Her zaman dediğimiz gibi tüm taksici camiasına mal etmediğimiz bir durum, üç beş tane kendini bilmez diye tabir ettiğimiz kişiler arkadaşımıza saldırı gerçekleştirdi. Durumu hemen emniyet ekiplerine haber verdik. Karakola geldik arkadaşımıza destek olmaya, ifadelerin alınmasını bekliyoruz, şikayetçi olarak devam ediyor bu konu. Arkadaşımıza yolculuk esnasında 3-5 taksi şoförü aracının önünü keserek çeşitli hakaretler savuruyorlar, arabaya fiziki bir müdahale var. Yolcu için korku dolu anlar yaşandı, arkadaşımız da bu durumdan çok rahatsız. Bundan sonrası yargıda devam edecek" dedi.

Şahısların ifadeleri alındıktan sonra, taraflar olaysız bir şekilde dağıldı.

Taksici, "Cumhurbaşkanı\'na Meydan Okuyorsun" Deyip UBER Sürücüne Saldırdı! Dehşet Anları Kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Taksici, 'Cumhurbaşkanı'na Meydan Okuyorsun' Deyip UBER Sürücüne Saldırdı! Dehşet Anları Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • ++++++++++++: BU TAKSİCİ TAYFASI TURİSTLERE ÜLKEYİ REZİL EDİYOR YERLİ UBER KURULSUN NE BU TAKSİCİ TERÖRÜ İSTEMİYORUZ 14 2 Yanıtla
  • Fenerli: Bir adamı dövmek istiyorsan cumhurbaşkanımıza hakaret etti de kafasını gözünü kır oh ne ala 15 0 Yanıtla
  • BİRİMİZ AYAKTA KALMALIYDI...: TAKSİCİLERİN HEM HİZMETTE, HEM EDEP-TERBİYE VE DÜRÜSTLÜKTE NE KADAR KALİTESİZ OLDUKLARI ISPATLANDI. BENDE ÇOK ZAMAN DENK GELİYORUM. YOLCU YAŞLI VALİZİNİ YOLCUYA TAŞITIYOR. MESAFE YAKINSA GİTMİYOR. KADIN YOLCUYSA TACİZ EDİYORLAR VE İNANILMAZ ÇOK KONUŞUP SİGARA İÇİYOR. HALA TERÖR ESTİRİP, TEHDİT EDİYORLAR. ŞİDDET NE DEMEK YAAA. SEN KİMSİN? BAŞKANIN ADINI KULLANARAK, BU YASADIŞI HAREKETİNE KILIF UYDURMAYA ÇALIŞIYORSUN; UYANIK MAGANDA SENİ... TAKSİLERE BİNMEYİN. BOYKOT EDİP, HAKKIMIZI ARAYALIM... 10 1 Yanıtla
  • Taksiye inat uber: Haydut uber takip ediceğine kendini adam et 9 1 Yanıtla
  • Vatandaş : Bazı arkadaşlar Burada taksiciler şöyle taksiciler böyle diye yazmışlar.Cenabı Allah beş parmağı eşit yaratmamış.kesinlikle her sektörde bozuk insanlar vardır bu tüm taksicileri kapsamaz.bir de siz onu bunu Bırakın da uber gibi korsan taşımacılığı nasıl savunursunuz.Sizin yaptığınız işin aynısını korsan olarak vergisiz bir şekilde yapsalar Hoşunuza gider mi empati yapın biraz. Kimse uber olmasın demiyor ki devletin ev vergisini versin önce 1 8 Yanıtla
  • hshhs: uberler olsun gayet güzel ve ucuz kazik yok .... 9 0 Yanıtla
  • Efsane: Taksi cetesinin Cetebasi kim acep. Fis yok makbuz yok. Vergi yok , eee ne duruyon, helva yapsana 5 2 Yanıtla
  • Hahah: Recep adın her yerde anılıyor mutlu ol 5 1 Yanıtla
  • kaiser sz: taksiciler sanki vergi mi veriyor hiaamına 3 3 Yanıtla
  • ahmet: adam gibi hizmeti görünce taksiciler kudurdu başınızı yiyin 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement