Taksim'de atlı birliklere yoğun ilgi - Son Dakika
3.Sayfa

Taksim'de atlı birliklere yoğun ilgi

Taksim'de atlı birliklere yoğun ilgiİSTANBUL Taksim'de görev yapan İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı atlı birlikler, yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

21.03.2023 15:55  Güncelleme: 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taksim'de atlı birliklere yoğun ilgi

İSTANBUL Taksim'de görev yapan İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı atlı birlikler, yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı Atlı Birlik Grup Amirliği ekipleri, Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde görev yaptı. Meydanda ve İstiklal Caddesi'nde devriye gezen atlı polislere, yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösterdi. Taksim'de esnaf olan İbrahim Demirbaş, "Atlı birliklerin burada olması insanlara fazlasıyla güven veriyor. Yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. İnsanlar bu caddede güvenle dolaşıyor. İnsanlar atları gördüğünde fotoğraf çekinme yarışına giriyor. Herkes kendini güvende hissediyor. Güzel bir görüntü sergiliyorlar" dedi.

Taksim\'de atlı birliklere yoğun ilgi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Taksim'de atlı birliklere yoğun ilgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elazığ'da 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı
    13:04 Elazığ'da 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı

    Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, 'Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık' suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir zanlı yakalandı. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Kaçak suç makinesi jandarmanın operasyonuyla yakalandı
    12:57 Kaçak suç makinesi jandarmanın operasyonuyla yakalandı

    Aksaray'da cezaevi firarisi olan ve 'Kasten öldürme, birden fazla kişi tarafından birlikte yağma, hükümlü ve tutuklunun kaçması' suçlarından aranan ve hakkında 25 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarmanın operasyonuyla yakalandı.

  • 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu
    12:41 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu

    15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde seyir halindeki bir aracın lastiği patlayınca, polis ekipleri köprünün ortasında kalan araç nedeniyle bir şeridi trafiğe kapattı. Bu durum, Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçmek isteyen araç sürücülerinin kilometrelerce kuyruk oluşturmasına sebep oldu. Olay yerine gelen çekici, lastiği patlayan aracı köprüden kaldırdıktan sonra trafik normale döndü.


Advertisement