İstanbul'da değnekçi terörü! Kendisine para vermeyen adamı kalbinden bıçakladı - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'da değnekçi terörü! Kendisine para vermeyen adamı kalbinden bıçakladı

Taksim'de cadde üzerine aracını park eden bir adam, kendisinden para isteyen değnekçi ve arkadaşlarının saldırısına uğrayarak kalbinden bıçaklandı. Yaralı halde değnekçi ve arkadaşlarını yakalamaya çalışan adama inşaat işçileri yardım etti.

01.08.2020 09:47  Güncelleme: 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir cadde üstüne aracını park etmek isteyen Volkan Hacısüleymanoğlu'ndan para isteyen değnekçi ve arkadaşları, makbuz talebi nedeniyle aralarında tartışma çıkan Hacısüleymanoğlu'nu yüzünden ve kalbinden bıçaklayarak kayıplara karıştı. Yaralı haliyle saldırganların peşine düşen Hacısüleymanoğlu'na bölgede bulunan inşaat çalışanları yardım etti. Polis, saldırganları arıyor.

Olay, Mete Caddesi'nde dün saat 17.45 sıralarında meydana geldi. Kız kardeşi ve yeğeniyle birlikte Taksim'e gezmeye gelen Volkan Hacısüleymanoğlu'nun yanında gelen bir değnekçi cadde üzerine park ettiği otomobilinden indiği sırada yanlarına gidip park parası istedi.

KALBİNİN ÜSTÜNE İKİ BIÇAK DARBESİ

İddiaya göre, kendisini cadde üzerindeki bir otelin park görevlisi olarak tanıtan değnekçi, Volkan Hacısüleymanoğlu'nun kız kardeşinin park parası karşılığında makbuz istemesi nedeniyle küfür etti. Bunun üzerine değnekçi ile Volkan Hacısüleymanoğlu arasında başlayan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü.

Bu sırada, kavgayı görerek gelen değnekçinin iki arkadaşı Hacısüleymanoğlu'nu kollarından tutarak ittirdi. Dengesini kaybederek yere düşen Hacısüleymanoğlu, doğrulmaya çalıştığı sırada kimliği henüz öğrenilemeyen değnekçinin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırının ardından değnekçi ile iki arkadaşı koşarak kaçarken, yüzünün sol tarafına ve kalbinin üzerine iki bıçak darbesi alan Hacısüleymanoğlu peşlerine düştü.

TAKSİM'DE DEĞNEKÇİ TERÖRÜ

KANLAR İÇİNDE SALDIRGANLARI YAKALAMAYA ÇALIŞTI

"Oflu İsmail" olarak tanınan İsmail Hacısüleymanoğlu'nun akrabası olduğu öğrenilen Volkan Hacısüleymanoğlu, bir süre peşlerinden koşmasına rağmen saldırganları yakalayamayınca otomobilini almak için geri döndü. Otomobiline binerek saldırganları kovalamaya devam eden yaralıyı kanlar içinde gören bir inşaatın çalışanları, yaralı halde otomobil kullanmasının tehlikeli olacağını söyleyerek Hacısüleymanoğlu'nu durdurdu.

İşçiler için inşaat önünde bekleyen özel ambulans görevlileri tarafından bir sandalyeye oturtularak ilk tedavisi yapılan yaralı, daha sonra 112 Hızır Acil ambulansıyla Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Volkan Hacısüleymanoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis değnekçi ile arkadaşlarının yakalanması için çalışmalara başladı.

Değnekçi tarafından saldırıya uğradı, kanlar içinde saldırganları aradı
Değnekçi tarafından saldırıya uğradı, kanlar içinde saldırganları aradı
Değnekçi tarafından saldırıya uğradı, kanlar içinde saldırganları aradı
İstanbul\'da değnekçi terörü! Kendisine para vermeyen adamı kalbinden bıçakladı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da değnekçi terörü! Kendisine para vermeyen adamı kalbinden bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • orhan: devlet bu teroristleri ortadan kaldırsın asıl ısıklarda bekleyenler park mafyalrarı sen vatandandasını bunlara ezdiriyorsan zavallı bir devletsin aciz bir devletsin once vatandasın sorunlarını ile ilgilenin sonra yol cami yapın 0 0 Yanıtla
  • OBJEKTİF: BU DEĞNEKÇİ TABİR EDİLEN ŞAHSI İDAM ETMEYEN SİSTEM OLMAZ OLSUN .BU GİBİ HER SENE BİNLERCE İDAM EDİLMEYİ HAK EDEN CANİLER VAR .SAYIN BAŞKANIM NE ZAMAN MECLİSE GETİRMEYİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ .SİZ DÜŞÜNÜRKEN ZALİMLER HAKSIZ OLDUKLARI HALDE KAN AKITMAYA DEVAM EDİYORLAR . 0 0 Yanıtla
  • Hayret: Bu pisliklere baş gelemeyen yada boy göstermesine fırsat veren yetkililere YAZIKLAR OLSUN 0 0 Yanıtla
  • muhammed: ne olmus mekkede domuz izgarami yapmislar ?? farki ne 0 0 Yanıtla
  • haylaz: ceza alamayacaklarını bildikleri için her türlü zorbalığı yaparlar olan gariban vatandaşa namuslu insanlara olur 0 0 Yanıtla
  • Teto: Çukur eskiyalarının isi 0 0 Yanıtla
  • Adalet: Bunlardan çok var ve müdahale etmiyor devlet adam degnekciyi vursa daha çok ceza alırdı 0 0 Yanıtla
  • Alex: Ortadoğu nun kaderi değnekçi,mafya bozuntusu kavgası kötü niyetli ne kadar varsa bumübarek günde soyları kurusun mübarek günde 0 0 Yanıtla
  • bayburtlu: ACABA BIRILERINE RUSVET MI VERIYORLAR KI BU SEKILDE TERÖR ESTIRIYORLAR 0 0 Yanıtla
  • İbo : Alayını asacaksın 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement