Taksim'de "Demokrasi Nöbeti" - Son Dakika
Güncel

Taksim'de "Demokrasi Nöbeti"

Taksim\'de "Demokrasi Nöbeti"

* Taksim Meydanı'nda İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Eski Bakan Egemen Bağış ve Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü oyuncusu Necati Şaşmaz da yer aldıHaber: İhsan YALÇIN - Kamera: İstanbul DHATaksim Meydanı'nda dün akşam toplanan binlerce kişi ellerinde Türk bayraklarıyla darbe girişimini protesto ederek 'Demokrasi Nöbetine' devam etti.

21.07.2016 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* Taksim Meydanı'nda İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Eski Bakan Egemen Bağış ve Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü oyuncusu Necati Şaşmaz da yer aldı

Haber: İhsan YALÇIN - Kamera: İstanbul DHA

Taksim Meydanı'nda dün akşam toplanan binlerce kişi ellerinde Türk bayraklarıyla darbe girişimini protesto ederek 'Demokrasi Nöbetine' devam etti.

Taksim Meydanı'nda İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Eski Bakan Egemen Bağış ve Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü oyuncusu Necati Şaşmaz da yer aldı. Meydana kurulan kürsüde konuşan Necati Şaşmaz, 'Saygıdeğer kardeşlerim, ağabeyim. Milli irademizi çiğnemeye çalıştılar. Demokrasimizi askıya almaya çalıştılar. Ama biz dimdik karşılarında durduk. Bir tankın altından diğerine fırladık. Çok şükür durdu.

Bunu durduran halkıma şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taksim'de 'Demokrasi Nöbeti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement