Taksim'de genç kadının peşinden ayrılmayıp taciz eden şüpheli tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Taksim'de genç kadının peşinden ayrılmayıp taciz eden şüpheli tutuklandı

Taksim İstiklal Caddesi'nde genç bir kadını uzun süre takip edip tacizde bulunan ve polisin filmleri aratmayan operasyonuyla yakalanan şahıs tutuklandı.

21.09.2020 19:11  Güncelleme: 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Taksim'de metrodan inen kadının peşine takılıp sözlü tacizde bulunan ve gözaltına alındıktan sonra serbest kalan Sezer T. için 2. kez gözaltı kararı çıkarılmasının ardından adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde önceki gün, genç bir kadını uzun süre takip ederek sözlü tacizde bulunan Sezer T. (28) isimli şahıs an be an kameralara yansımış ve Güven Timleri Şube Müdürlüğü Bölge Amirliği ekiplerince gözaltına alınan şahıs polisteki ifade işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı. Soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, şahıs hakkında yeni bir karar vererek, gözaltına alınarak mevcutlu şekilde adliyeye getirilmesi talimatı vermişti. Adliyeye mevcutlu bir şekilde getirilen Sezer T., çıkarıldığı adli makamlarca "Cinsel saldırı" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Taksim'de genç kadının peşinden ayrılmayıp taciz eden şüpheli tutuklandı

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ

Şüpheli Sezer T.'nin, şikayetçi olmayan genç kadının daha sonra "Koluma ve kalçama dokundu" şeklindeki ifadesi üzerine gözaltına alınarak tutuklandığı öğrenildi. Suçlamayı reddeden şüpheli S.T'nin ifadesinde, kadının kendinde olmadığını, başkalarının kadını götürmek istediklerini bunun üzerine kadını korumak için yanında yürüdüğünü, kesinlikle dokunmadığını, görüntülerde de dokunmadığının görüldüğünü söylediği öğrenildi.

Taksim'de genç kadının peşinden ayrılmayıp taciz eden şüpheli tutuklandı

NE OLMUŞTU?

Olay, İstiklal Caddesi'nde dün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, yaşındaki Sezer T. (28) metroda seyahat eden Ö.K. (23) isimli genç kadının yanına oturdu. Taksim'de metrodan inen Ö.K. İstiklal Caddesi'nde yürüdüğü esnada metroda yanına oturan Sezer T.'nin kendisini takip ettiğini fark etti. Kadının tedirgin tavırlarından şüphelenen Güven Timleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri genç kadını ve Sezer T.'yi takibe aldı. Taksim'de genç kadını takip eden kişi güven timlerince yakalandı.

Taksim'de genç kadının peşinden ayrılmayıp taciz eden şüpheli tutuklandı

MAĞAZAYA GİRİP ATLATMAYA ÇALIŞTI

Genç kadın İstiklal Caddesi üzerinde bir mağazaya girerek kendisini takip eden Sezer T.'den kurtulmaya çalıştı. Ö.K. mağazadan çıktıktan sonra yanına yaklaşan Sezer T. sözlü tacizde bulundu. Bunun üzerine polis ekipleri olaya müdahale ederek Sezer T.'yi gözaltına aldı. Ö.K.'nin şikayetçi olduğu Sezer T. ifadesi alınmak üzere Güven Timleri Şube Müdürlüğü Bölge Amirliği'ne götürüldü. Öte yandan, cadde boyu süren adım adım takip kameralara yansıdı.

Taksim'de genç kadının peşinden ayrılmayıp taciz eden şüpheli tutuklandı
Taksim'de genç kadının peşinden ayrılmayıp taciz eden şüpheli tutuklandı
Taksim'de genç kadının peşinden ayrılmayıp taciz eden şüpheli tutuklandı
Taksim\'de genç kadının peşinden ayrılmayıp taciz eden şüpheli tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Taksim'de genç kadının peşinden ayrılmayıp taciz eden şüpheli tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (41)

  • Almanya: Giyim Tarziylan Tahrik eden Kadin,Suclu Bulunup Tutuklanan Adam,Biri Bu Kadina Anlatsin, Senin Giydigin Erkege Karsi Nefs Uyundiriyor,Ben Bile Almanyadan Oraya Kadar Tahrik oldum,Beni'de Tutuklayin, Saka Gibi Ülke ya,Elemis, Nereni Eledi? Parmak Izimi Aldilar? 30 27 Yanıtla cem: çok dogru bu kadınlar bukadar açık saçık giyer se erkek nasıl dayansın bi okadarda kadın suçludur 0 0 Vatandaş: Her açık kadına erkekler sarkıntılık yapsa hayvandan ne farkı kalır insanoğlunun? 0 0 turgut: pileli etek 10 yasında kız cocugu kıyafetlerı satan magazanda almıs gıbı duruyor 10 yasındakı cocuklar o etegı dugunlerde gıyer 0 0
  • tunç06: BU TUTUKLAMA YAPILMIŞSA ERKEKLER DIŞARI ÇIKMAMALI ARTIK..ADAM DOKUNMUYOR SÖZ YOK YANIN DA ARKASIN DA YÜRÜYOR KADI ZATEN GEL GEL DİYOR BU NASIL İŞ? KESİNLİKLE TUTUKLAMA KALDIRILMALI VE BERAAT ETMELİ KİŞİ. 18 11 Yanıtla
  • dadas: o sekılde gıyınene herkes bakar bence adamın tutuklanması anlamsız 8 13 Yanıtla mehmet : istediği gibi giyinir. kimseyi ilgilendirmez nasıl giyinip giyinmediği..... kimsenin üstüne vazife değil.. 1 2 mossi: baktığı içinmi tutuklandığı yazıyor mal 0 0
  • muslumanmısın muslumalmısın ?: güven timlerne madalya takmak lazım buyuk iş başarmışlar bu arada kadın dans ederekmi yolda yuruyor anlayamadım kalçası doğu ile batı arasında surekli gidip geliyordu videoda bu abaza kalmış birini tahrik etme durumu yokmu ? neyse adalet ablaya tutuklamış ama doğru kişiyimi yanlış kişiyimi tutklamış :) 15 5 Yanıtla
  • KRAL: tecavüzcüler dışarda ama bu tutuklandı helal olsun türkiye.adaletine kurban ne adalet ama. 12 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement