Taksim'de Silah Sesleri Panik Yarattı - Son Dakika
Güncel

Taksim'de Silah Sesleri Panik Yarattı

Taksim'deki Atatürk Anıtı'nın önünde bir kişinin silahla havaya ateş açması sonucu panik yaşandı. Polis ateş açan kişiyi gözaltına aldı.

06.04.2016 13:56  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taksim'de Atatürk Anıtı önünde havaya ateş açan şahıs, korku dolu dakikalar yaşanmasına neden oldu. Şahsın polis tarafından etkisiz hale getirilmesi, saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

POLİSLERE 'DURUN' DİYE BAĞIRDI

Olay, 13.30 sıralarında Taksim Meydanı Cumhuriyet Anıtı önünde meydana geldi. İddiaya göre elinde poşetle yürüyen kimliği belirsiz bir kişiden şüphelenen polis ekipleri, şahsı durdurarak kimlik kontrolü yapmak istedi. Üst araması için yaklaşan polislere 'durun' diye bağıran şahıs, belinden çıkardığı silahıyla havaya ateş etti.

POLİS EKİPLERİ GÖZALTINA ALDI

Şahıstan uzaklaşan polisler, güvenlik önlemi aldı. Taksim Meydanı, araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Bir süre elinde silahla anıt çevresinde dolaşan şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

VATANDAŞ ŞÜPHELİYE TEKME ATTI

Şahsın gözaltına alındığı sırada bölgedeki bir vatandaş, polisin yere yatırdığı şahsa tekme attı. Şahsa tekme atan vatandaş da polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Şahsın üzerinde bulunan silahın kurusıkı olduğu öğrenildi.

GÖRGÜ TANIĞI OLAYI ANLATTI

Mustafa Olgun isimli görgü tanığı, "Olay yerine yakın bir bölgedeydik zaten. Şahıs elinde siyah bir çantayla dolaşıyordu. Polis şüphelendi üst araması yapmak istedi. Bu sırada silahını çıkarıp ateş etti. Polis gözaltına aldı. Gözaltına aldığı sırada bir vatandaş, yerdeki şahsa tekme attı. O da polis tarafından gözaltına alındı." sözleriyle olay anını anlattı.

CEP KAMERASINA YANSIDI

Taksim'de yaşanan silahlı şahıs paniği, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına da yansıdı. Görüntülerde zanlı elinde tabancayla bekliyor. Zaman zaman yere oturan şahıs, elindeki silahı ise bırakmıyor. Bir süre sonra şahsı ikna etmek için yanına yaklaşan polis, harekete geçiyor. Koşarak şahsın üzerine atlayan polis, zanlıyı etkisiz hale getiriyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taksim'de Silah Sesleri Panik Yarattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Adalet: Bu iyi gunlerimiz Akp yuzunden daha neler olacak Allah bilir 31 15 Yanıtla Bilal: Daha ak parti dönemi uzun sürecek inşallah sen başka bi yer bul kendine 5 17 66Bozok66: AKP lilermi taksime gidinde silah sıkın diyor dangalak. 5 14 Mine: Memleketi yol geçen hanına kim çevirdi yoz kafalı boz 3 0
  • Akpli: Erdogan reyis seni seviyoruz.Dik dur egilme bu millet seninle 6 12 Yanıtla
  • sana ne: millet kafayı yedi yazkı çok yazık ülkemizin haline 16 1 Yanıtla
  • sebahattin şentürk: ulan milette batıyor bu ülke ya akp olmasa bunlar kudurur devletimizin yanındayız 2 14 Yanıtla
  • mesala: Tayip kacar gider olan ulkeye olur 10 5 Yanıtla
  • kelll: Akp yüzünden maymunlar cehenfemi oldu turkiye 9 2 Yanıtla
  • zemberekk: Vah guzel ülkem vahhh ahh akp ahhh ne ettin de herkes düşman oldu turkiyeme 7 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement