Taksim'de Uyuşturucu Maddenin Etkisindeki Genç Yere Yığıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Taksim'de Uyuşturucu Maddenin Etkisindeki Genç Yere Yığıldı

Taksim'de uyuşturucu maddenin etkisindeki genç yere yığıldı Vatandaşlar genci başından aşağıya su dökerek ayıltmaya çalıştı Bir vatandaş ise ayakkabısını gencin başının altına koyduİSTANBUL - Beyoğlu'nda ve Taksim Meydanı'nda uyuşturucu maddenin etkisiyle kendinden geçerek adeta "zombi"...

20.11.2017 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taksim'de uyuşturucu maddenin etkisindeki genç yere yığıldı

Vatandaşlar genci başından aşağıya su dökerek ayıltmaya çalıştı

Bir vatandaş ise ayakkabısını gencin başının altına koydu

İSTANBUL - Beyoğlu'nda ve Taksim Meydanı'nda uyuşturucu maddenin etkisiyle kendinden geçerek adeta "zombi" gibi dolaşan gençlerin ibretlik hali kameralara yansıdı. Ayakta durmakta zorlanan gencin yere düşmesi ve vatandaşların başından aşağıya su dökerek ayıltmaya çalışması ise yürekleri burktu.

İstanbul'da kullandıkları uyuşturucu maddenin etkisiyle kendinden geçen gençlerin ibretlik hallerine bir yenileri daha eklendi. Taksim Meydanı'nda uyuşturucu maddenin etkisiyle adeta "zombi" gibi dolaşan genç, yürekleri sızlattı. Genç yürüdükten bir süre sonra yere düştü. Vatandaşlar ise kendinden geçen genci başından aşağıya su dökerek ayıltmaya çalıştı. Bir vatandaş ise ayakkabısını yerde baygın halde yatan gencin başının altına koydu. Dakikalarca gencin yüzünü su ile yıkayan vatandaşlar onu ayıltmaya çalıştı. Taksim Dolapdere Caddesi üzerinde ve Taksim Cumhuriyet altgeçidinde ise uyuşturucu maddenin etkisiyle kendinden geçerek yol kenarına sızan gençler yürekleri burktu.

Taksim\'de Uyuşturucu Maddenin Etkisindeki Genç Yere Yığıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Taksim'de Uyuşturucu Maddenin Etkisindeki Genç Yere Yığıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement