Taksim'de Otobüse Binenleri Soyan Yankesiciler, Polise Suçüstü Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Taksim'de Otobüse Binenleri Soyan Yankesiciler, Polise Suçüstü Yakalandı

Taksim'de otobüse binen vatandaşların parasını çalan 3'ü kadın 4 yankesici, polise suçüstü yakalandı. Gözaltı işlemi sırasında kaçan kadınlar, kovalamaca sonucu yeniden yakalandı.

07.12.2017 09:49  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taksim'de otobüse binmeye çalışanlara yankesicilik yöntemiyle ceplerinden paralarını çalmaya çalışan kadın şüpheliler, güven timlerince suçüstü yakalandı. Şahısların yankesicilik girişimi ve yakalandığı o anlar kameralara yansıdı.

OTOBÜSÜN KAPISINDA KARGAŞA ÇIKARDILAR

Olay Beyoğlu Taksim'deki alt geçitte bulunan otobüs duraklarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, durakta bekleyen 3'ü kadın 4 şüpheli yolcular otobüse binerken otobüsün kapısına doğru yönelerek kargaşa çıkardı. O sırada şüphelilerden biri yolcularla tartışırken diğerleri yolcuların çantalarında ve ceplerinde bulunan paraları almaya çalıştı.

Taksim'de Otobüse Binenleri Soyan Yankesiciler, Polise Suçüstü Yakalandı
SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Şahısların hareketlerinden şüphelenen çevrede bulunan güven timleri şüphelileri suçüstü yakaladı. Bu sırada bazı şüphelilerle polis arasında kovalamaca yaşandı. Şüpheliler sorgulanmak üzere polis merkezine götürülürken yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Taksim'de Otobüse Binenleri Soyan Yankesiciler, Polise Suçüstü Yakalandı
OLAY ANI KAMERAYA YANSIDI

Kameraya yansıyan görüntülerde şahısların otobüse binen yolcuların etrafını sararak kalabalık yaptığı ve kargaşa çıkardığı görülüyor. Bu sırada şüpheli şahıslardan birinin kadınların çantasına elini uzattığı görülen görüntülerde otobüse binmekte olan bir kadının son anda durumu fark ederek çantasını çektiği görülüyor. Çevrede bulunan güven timleri şüpheli şahısları gözaltına almaya çalışırken şahısların kaçmaya başladıkları görülüyor. Kısa kovalamacanın ardından şahsıların polis ekiplerince gözaltına alındığı kameraya yansıyor.

Taksim\'de Otobüse Binenleri Soyan Yankesiciler, Polise Suçüstü Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Taksim'de Otobüse Binenleri Soyan Yankesiciler, Polise Suçüstü Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement