Taksim'deki Silahlı Terörist, Rakka'da YPG Saflarında Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Taksim'deki Silahlı Terörist, Rakka'da YPG Saflarında Öldürüldü

Gezi Parkı eylemlerinde belindeki silahla görüntülenen ve polise molotof atan Ulaş Bayraktaroğlu isimli terörist, Suriye'de YPG saflarında öldürüldü.

10.05.2017 18:53  Güncelleme: 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da 2013 Haziran'ında Gezi Parkı eylemleri sırasında belinde tabancayla görüntülenen, polislere molotof kokteyli attığı ileri sürülen ve bir süre tutuklu kaldıktan sonra Suriye'ye geçip, YPG'lilere katılan terörist Ulaş Bayraktaroğlu'nun Rakka'da öldüğü belirtildi.

SURİYE'YE GEÇİP YPG'YE KATILDI

Gezi Parkı eylemleri sırasında polise molotof kokteyli attığı ve belinde taşıdığı silahın fotoğrafları gazetelerde yayımlanan Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP) eski MKY üyesi Ulaş Bayraktaroğlu, açılan dava kapsamında bir süre tutuklandıktan sonra serbest bırakılmıştı. Mart 2014 Suriye'ye geçerek terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı YPG'ye katılan Bayraktaroğlu'nun Rakka'da öldürüldüğü açıklandı.

Bayraktaroğlu'nun yöneticiliğini üstlendiği 'Birleşik Özgürlük Güçleri' adlı terör örgütünün sosyal medya hesapları, Bayraktaroğlu'nun Rakka'da öldüğünü doğruladı.

58 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYORDU

Gezi Parkı davasında hakkında, 'Toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanununa muhalefet, silahlı terör örgütüne üye olmak, kamu malına zarar vermek, ruhsatsız silah, mermiler taşımak' gibi suçlardan 3 yıldan 58 yıla kadar hepsi istenen Bayraktaroğlu, Devrimci Karargah Davası'ndan da yargılanmıştı.


Taksim\'deki Silahlı Terörist, Rakka\'da YPG Saflarında Öldürüldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taksim'deki Silahlı Terörist, Rakka'da YPG Saflarında Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement