Taksim'deki Terörist Saldırı - Son Dakika
Yerel

Taksim'deki Terörist Saldırı

Fenerbahçeli Futbolcular Emre Belözoğlu ve Uğur Boral, Taksim'deki Terörist Saldırıda Yaralananlardan Polis Memuru Halil Keskinbıçak'ı, Tedavi Gördüğü Hastanede Ziyaret Etti

10.11.2010 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçeli futbolcular Emre Belözoğlu ve Uğur Boral, Taksim'deki terörist saldırıda yaralananlardan polis memuru Halil Keskinbıçak'ı, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Belözoğlu ve Boral'ın, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi süren ve aynı zamanda Fenerbahçe taraftarı olan polis memuru Halil Keskinbıçak'ı ziyaretlerine, oyuncu Tolga Sayışman da eşlik etti. Belözoğlu, ziyaretin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, polis memuru Keskinbıçak'a bütün Türk halkı ve takım arkadaşlarının selamını ilettiklerini kaydetti.

Türk polisinin gerçekten özverili olarak çalıştığının bir örneğiyle karşılaştıklarını ifade eden Belözoğlu, şunları söyledi:

'Kendisini ilk gördüğümde çok etkilendim. Benden 7 yaş küçük, gencecik bir arkadaşımız. Kendi canı pahasına hem arkadaşlarını, hem o çevrede olan insanları korumak adına inanılmaz bir müdahalede bulunmuş. Hem kendi arkadaşlarını, hem orada bulunan insanları kurtarmış. Çok etkilendik. Kendisine de söyledim; bir milli maçtan sonra sporcuları kahraman olarak gösteren insanlarımız adına, asıl kahramanları ziyaret ettik. Onlar bizim gözümüzde gerçek kahramanlar. Bizi dağlarda teröristlere karşı, şehir içlerinde olan olaylara karşı koruyan polis ağabeylerimiz bizim gözümüzde gerçek kahramanlar. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bir moral ziyaretinde bulunduk. Kendisi 5-6 ay için toparlanıp görevine devam edecekmiş. İçeri biraz hüzünlü girdik ama kendisini iyi görünce biz de morallendik.'

Belözoğlu, kollarında ufak sıyrıklar ve iç organlarıyla ilgili sıkıntıları olan Keskinbıçak'ı, taburcu olduktan sonra tesislerine davet ettiklerini ve bir imzalı forma hediye ettiklerini aktardı.

Boral da çok duygulu anlar yaşadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

'Ülkemizin böyle Halil gibi milliyetçi insanlara, buradaki ağabeylerimiz, kardeşlerimiz gibi insanlara ihtiyacı var. Halil bizi gerçekten çok duygulandırdı, onurlandırdı. Halil gibi gençler bizim her zaman rahat rahat evlerimizde oturmamızı sağlayacak. Onu görünce gerçekten sanki kendi kardeşimmiş gibi hissettim. Halil'den Allah razı olsun. Halil'e çok borcu olan insanlar var. Kendimizi borçlu hissettiğimiz için ziyaret ettik. Halil'in ışıldayan gözlerini görünce, onunla bin kat daha gurur duydum. Çünkü yaptığı işten o kadar memnundu ki, bir kere daha olsa yine yapar herhalde. Öyle bir izlenim verdi bana. Halil, bu ülke vatandaşlarına çok güzel mesaj vermiştir. İnşallah halkımız bu mesajı en iyi şekilde alır.' Sayışman da Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü andıkları 10 Kasım'da Keskinbıçak'ı tüm Türkiye halkı için ziyaret ettiğini ve onun gerçek bir kahraman olduğunu söyledi.

(ŞNG-KÖS-GKH) - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Taksim'deki Terörist Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement