Taksim Talimhane'de meydan kavgası kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Taksim Talimhane'de meydan kavgası kamerada

Taksim Talimhane'de meydan kavgası kamerada Pakistan ve Afganistan uyruklu şahıslar makas ve bıçaklarla birbirine girdi Olayda çok sayıda şahıs yaralanırken, 7 şüpheli gözaltına alındıİSTANBUL - Taksim Talimhane'de Afganistan ve Pakistan uyruklu şahıslar henüz bilinmeyen bir nedenle birbirine girdi.

18.08.2019 17:50  Güncelleme: 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taksim Talimhane'de meydan kavgası kamerada

Pakistan ve Afganistan uyruklu şahıslar makas ve bıçaklarla birbirine girdi

Olayda çok sayıda şahıs yaralanırken, 7 şüpheli gözaltına alındı

İSTANBUL - Taksim Talimhane'de Afganistan ve Pakistan uyruklu şahıslar henüz bilinmeyen bir nedenle birbirine girdi. Makas, bıçak, süpürge, çekçek ve uçak tekmelerin havada uçuştuğu kavgada çok sayıda şahıs yaralanırken, polis ekipleri 7 şüpheliyi gözaltına aldı.

Olay, saat 16.30 sıralarında Beyoğlu Taksim Talimhane'de meydana geldi. İddiaya göre Pakistan ve Afganistan uyruklu şahıslar Talimhane girişinde toplandı. Şahıslar henüz bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar tekme, tokat ve yumruklarla birbirine girdi. Kavganın daha da büyümesi üzerine taraflar yanlarında getirdikleri bıçak ve makaslarla saldırmaya başladı. Ortalığın savaş alanına döndüğü meydan kavgasında her iki taraftan da çok sayıda şahıs vücudunu çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, olay yerindeki yaralılar ambulansla çevredeki hastanelere kaldırarak tedavi altına aldı. Yaralı halde kaçan şahıslar ise polis ekipleri tarafından bulundukları yerde yakalanarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Meydan kavgası kamerada

Olaydan sonra şahıslarla polis arasında bir süre kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sonucunda metro dahil meydanın çeşitli yerlerine kaçan 7 şüpheli güven timleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Kelepçelenerek etkisiz hale getirilen şahıslar ardından polis merkezine götürüldü. Bıçak, makas, süpürge ve çekçeklerin çekildiği uçan tekmelerin havada uçuştuğu kavga kameralara yansıdı.

Polis ekipleri olay ilgili inceleme başlattı.

Taksim Talimhane\'de meydan kavgası kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Taksim Talimhane'de meydan kavgası kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Traktör alevlere teslim oldu, itfaiye ekipleri söndürdü
    11:20 Traktör alevlere teslim oldu, itfaiye ekipleri söndürdü

    Adana'nın Kozan ilçesinde tarlada yanan traktör, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucunda traktör kullanılamaz hale geldi. Jandarma ekipleri yangının çıkış sebebini araştırmaya başladı.

  • Didim'de Terör Örgütü Propagandası Yapan Şahıs Yakalandı
    11:19 Didim'de Terör Örgütü Propagandası Yapan Şahıs Yakalandı

    Aydın'ın Didim ilçesinde terör örgütü propagandası yapmak suçundan aranması bulunan A.Ç. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, adli işlemlerinin ardından Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

  • Hatay'ın Dörtyol ilçesinde aranan şahıs yakalandı
    11:18 Hatay'ın Dörtyol ilçesinde aranan şahıs yakalandı

    Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Dörtyol ilçesinde 1 ay hapis cezası ile aranan E.E. gözaltına alındı ve cezaevine gönderildi.

  • DHKP/C Terör Örgütü Sorumlusu İstanbul'da Yakalandı
    11:18 DHKP/C Terör Örgütü Sorumlusu İstanbul'da Yakalandı

    Terör örgütü DHKP/C'nin üst düzey sorumlularından Fehmi Oral Meşe, MİT ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube ile TEM ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonla İstanbul'da yakalandı. Meşe'nin yurt dışından Türkiye'ye giriş yapmak için hazırlık yaptığı tespit edildi ve uçakta gözaltına alındı. Kardeşi de örgüt mensubu olan Meşe'nin, çeşitli suçlardan toplamda 10 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunuyor.

  • Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde muhtarlar mazbatalarını aldı
    11:18 Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde muhtarlar mazbatalarını aldı

    Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında mahalle veya köy muhtarlığı seçimlerini kazanan muhtarlar mazbatalarını aldı. Şuhut'un Bademli köyünde gerçekleştirilen yerel seçimlerde, Arife Başyiğit tarihi bir başarıya imza attı ve köyün ilk kadın muhtarı oldu. Başyiğit, mazbatasını alır almaz köyünün yol ve güvenlik kamerası sorunlarını çözmek için çalışmalara başladı.

  • Anayasa Mahkemesi, kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen çerçeve anlaşma protokollerini bağlayıcı olmadığına hükmetti
    11:18 Anayasa Mahkemesi, kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen çerçeve anlaşma protokollerini bağlayıcı olmadığına hükmetti

    Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet arasında imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen çerçeve anlaşma protokollerinin bağlayıcı olmadığına karar verdi. Bu karar, yüzbinlerce kamu işçisini etkileyecek.

  • Adıyaman'da Kamyonet Kazası: 2 Kişi Hafif Yaralandı
    11:16 Adıyaman'da Kamyonet Kazası: 2 Kişi Hafif Yaralandı

    Adıyaman'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonetin refüje çarpıp karşı şeride geçmesi sonucu 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Kazada yaralananlar hastaneye gitmeyi reddetti. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Siverek-Diyarbakır karayolunda kireç yüklü tır devrildi, yol 2 saat trafiğe kapandı
    11:16 Siverek-Diyarbakır karayolunda kireç yüklü tır devrildi, yol 2 saat trafiğe kapandı

    Siverek-Diyarbakır karayolunda seyir halinde olan kireç yüklü bir tır, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu devrildi. Kazanın ardından Diyarbakır-Siverek istikametindeki kara yolunda 2 saat boyunca trafik durdu. Tırın çekilmesiyle birlikte yol tekrar trafiğe açıldı.

  • Arnavutköy'de minibüs ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı
    11:16 Arnavutköy'de minibüs ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı

    Arnavutköy'de servis minibüsü ile bir otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle Boğazköy - Bolluca yolu uzun süre trafiğe kapalı tutuldu.

  • Sultangazi'de Kesilmek İçin Bekletilen Atlar Bulundu
    11:13 Sultangazi'de Kesilmek İçin Bekletilen Atlar Bulundu

    Sultangazi'de gelen bir ihbarı değerlendiren zabıta ekipleri, kamyonet içinde kesilmiş at etleri ile kesilmek için bekletilen 3 atı buldu. Polis ekipleri, at kesen kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Sultangazi Belediyesi zabıta ekipleri ise kesilmekten son anda kurtulan 3 canlı atı koruma altına aldı.


Advertisement