Talas Belediyesi İlçe Yöneticilerini İftarda Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

Talas Belediyesi İlçe Yöneticilerini İftarda Buluşturdu

Talas Belediyesi İlçe Yöneticilerini İftarda Buluşturdu

Talas Belediyesi ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve ailelerine yönelik Esma Hatun Sosyal Tesislerinde iftar yemeği düzenledi.

17.06.2017 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Talas Belediyesi ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve ailelerine yönelik Esma Hatun Sosyal Tesislerinde iftar yemeği düzenledi. Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Talas için yapılan tüm hizmetlerde katkısı olan ilçe yöneticilerine teşekkür etti.

Talas'a yapılan hizmetler ve projelerden bahseden Başkan Palancıoğlu, "Bu sene Talas'ta böyle güzel bir iftar programında buluşalım istedik. Sayın kaymakamımız, muhtarlarımız, ilçe müdürlerimiz ve meclis üyelerimiz burada. Sizleri yeni tesisimiz olan Esma Hatun'da ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Burası daha önce düğün salonu olarak kullanılmış. Pejmürde bir haldeydi. Binanın iç kısmını kongre ve toplantı salonu şeklinde dizayn ettik. Mevlana Sosyal Tesislerimiz tadilatta olduğu için hizmet aksamasın diye restoran hizmetimizi burada vermeye başladık. Burası kına, düğün, sünnet özel gün gibi organizasyonlarınızda kullanabileceğiniz güzel bir mekan oldu. Bu tür tesislerin ben belediyemiz ve Talas açısından önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.

Talas Belediyesi olarak üç buçuk yıldır yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Başkan Mustafa Palancıoğlu, "Bütçemizin çok çok üzerinde faaliyetler yapıyoruz. Teknik olarak asfalt ve kilit parke çalışmalarımıza yoğunlaştık. Talas'ın birçok bölgesi asfalt çalışmalarımız sürüyor. Onun haricinde 8 cami, 6 okul ve 2 sağlık ocağını Talas'a kazandırdık. Yakında Kayseri'nin en büyük ve en fonksiyonel camilerinden bir tanesi olacak olan Abdülhamid Han Cami'yi açacağız. Başakpınar'da bulunan bir camimizin de peyzajı bitti. Yakında onu da açacağız. Elmacıoğlu Camimizin kabası bitti. İnşallah yaz sonunda açmayı planlıyoruz. Mehmet Çetin Çağlar'ın yaptırdığı camimizin de açılışını inşallah gelecek seneye yapacağız. Bu şekilde inşallah cami ihtiyacını karşılayacak şekilde camilerimizin yapımını tamamlıyoruz. Bunlar hayırseverlerimiz ve Talas Belediyesi işbirliği ile yapılan camiler. Aynı zamanda 6 okulumuzu da Büyükşehir Belediyemiz ve hayırseverlerimiz sayesinde Talas'a kazandırdık" şeklinde konuştu.

"Şu anda da 13 yeni okul alanını Talas'a kazandırdık. İnşallah okul ihtiyacını tamamen gidermeye çalışacağız." diyen Başkan Palancıoğlu sözlerini şöyle tamamladı:

"Talas'a kazandırmak için geçtiğimiz günlerde 2 sağlık ocağının daha protokolünü imzaladık. İnşallah kısa zamanda onlar da hayata geçecek. Bu sağlık ocaklarımız Mevlana Mahallesi'nde çok şık, küçük bir devlet hastanesi niteliğinde olacak. Kültürel faaliyetlerimiz ise bir yandan devam ediyor Bir yandan da kırsala yaptığımız yatırımlarımız sürüyor. Başakpınar'ı doğalgazı getirdik. Buranın hem ana ve ara caddelerinin asfaltını yaptık. Geçtiğimiz yıl Başakpınar'ın Malatya bağlantı yolunu ve Kepez'de Cebir'e kadar olan yolu asfaltlanmıştık. Süleymanlı Mahallesi'nin girişindeki yol bir otoban gibi oldu. Aynı zamanda Süleymanlı Mahallesi'ne bizim bütçemizde bir belediyenin çok üstünde olan 1 megavatlık güneş enerji santralleri kurduk. Tüm belediyenin elektrik giderlerini karşıladığı gibi 200 milyarlık da belediyemize gelir elde ediyoruz. Tarihi Tablakaya Mahallemizi güzel bir noktaya getirdik. Alt yapısını ve üst yapısını değiştirdik. Burası için Valilikten, YİKOP'tan ORAN'dan, Büyükşehir Belediyesi'nden destek aldık. Büyük oranda da kendi ülkemizden yararlanarak bu mahalleyi ayağa kaldırmaya çalıştık. İnşallah önümüzdeki günlerde bu mahallede Kayseri'nin en şık nikah salonunun açılışını gerçekleştireceğiz. Kayseri'ye gelen üst düzey misafirleri ağırlamak üzere eski belediye binasını onararak Talas Kabul Evi şeklinde dizayn ettik. Talas'ta çok şükür Büyükşehir Belediyemiz, Valiliğimiz ve hayırseverlerimiz ile birlikte birçok projeyi hayata getirdik. Koştur koştur hizmetlerimiz devam ediyor. Muhtarından ilçe müdürüne kadar herkesin yapılan hizmetlerde emeği var. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik'e, Valimize, Kaymakamımıza bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Talas Belediyesi İlçe Yöneticilerini İftarda Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement