Talas Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Projesi için Bilgilendirme Toplantıları Düzenliyor - Son Dakika
Emlak

Talas Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Projesi için Bilgilendirme Toplantıları Düzenliyor

Talas Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Projesi için Bilgilendirme Toplantıları Düzenliyor

Talas Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Harman Mahallesi Erciyes, Hatipoğlu ve Cemil Baba Sitesi sakinleri ile bilgilendirme toplantısı düzenledi. Hak sahiplerine bilgilerin aktarıldığı toplantıda, vatandaşların soruları da cevaplandı. Uzlaşma için müracaat etmek isteyen hak sahipleri, Talas Belediyesi merkez binada yer alan Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü'ne başvurabilecekler.

04.06.2023 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Talas Belediyesi, hak sahibi vatandaşlara yönelik bilgilendirme toplantıları düzenliyor.

Toplam 3 etaptan oluşan kentsel dönüşüm projesinin 2. etabında yer alan Harman Mahallesi Erciyes, Hatipoğlu ve Cemil Baba Sitesi sakinleri ile bilgilendirme toplantısı yapıldı. Belediye Meclis Salonunda, imardan sorumlu başkan yardımcısı Etem Mezgitli başkanlığında gerçekleşen toplantıya, hane sahiplerinin yanı sıra Harman Mahallesi Muhtarı Rafet Livana da katıldı. Devam eden proje ile ilgili hak sahiplerine bilgilerin aktarıldığı toplantıda, vatandaşlardan gelen sorulara da cevap verildi.

Uzlaşma için müracaat etmek isteyen hak sahipleri 7 Haziran Çarşamba gününden itibaren Talas Belediyesi merkez binada yer alan Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü'ne başvurabilecekler. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Emlak Talas Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Projesi için Bilgilendirme Toplantıları Düzenliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mart Ayı Emlak Verileri Açıklandı
    15:24 Mart Ayı Emlak Verileri Açıklandı

    Emlakjet, Türkiye geneline ilişkin mart ayı emlak verilerini yayımladı. Mart ayında konut arayanların yüzde 45'i kiralık, yüzde 55'i satılık konut aradı. Konut satışları mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,1 azalarak 105 bin 394 oldu. Yabancılara yapılan konut satışları yüzde 47,9 azalarak bin 778 olarak tespit edildi. Kira fiyatları ise illere göre farklılık gösterdi.

  • Balıkesir'de Mart Ayında 2 Bin 341 Konut Satıldı
    13:10 Balıkesir'de Mart Ayında 2 Bin 341 Konut Satıldı

    Türkiye İstatistik Kurumu'nun verilerine göre, Balıkesir'de mart ayında 2 bin 341 konut satışı gerçekleşti. Türkiye genelinde ise mart ayında 105 bin 394 konut satıldı. İstanbul, en yüksek konut satışı ve paya sahip olan il oldu.

  • Rize'de bir evin balkonunda bulunan sepete mermi isabet etmesiyle ilgili inceleme başlatıldı
    11:29 Rize'de bir evin balkonunda bulunan sepete mermi isabet etmesiyle ilgili inceleme başlatıldı

    Merkeze bağlı Yeniköy Mahallesi'ndeki bir apartmanın balkonunda bulunan sepete mermi isabet etmesi üzerine inceleme başlatıldı. Olayı fark eden ev sahibi, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri olay yerine gelerek inceleme yaptı ve mermi çekirdeğini emniyete götürdü. Ev sahibi, balkonda oturamama korkusu yaşadığını ve insanları duyarlı olmaya çağırdı.

  • Zonguldak'ta Mart Ayında 485 Konut Satıldı
    10:51 Zonguldak'ta Mart Ayında 485 Konut Satıldı

    Türkiye İstatistik Kurumu'nun verilerine göre, Zonguldak'ta geçen Mart ayında 485 konutun satışı gerçekleştirildi. TÜİK'in açıkladığı istatistiklere göre, 2024 yılı Ocak ayında 363, Şubat ayında 432 ve Mart ayında 485 konutun satışı gerçekleşti. Ayrıca, 2023 yılında Zonguldak ilçelerindeki konut satışlarına ilişkin istatistikler de paylaşıldı. Alaplı ilçesinde 381, Çaycuma ilçesinde 1090, Devrek ilçesinde 603, Karadeniz Ereğli ilçesinde 1652, Gökçebey ilçesinde 171, Kilimli ilçesinde 196, Kozlu ilçesinde 845 ve Merkez ilçede ise 1155 konutun satışı gerçekleşti.

  • Bodrum Belediyesi Bahçelievler Mahallesi'nde Asfalt Serimi Çalışmalarını Sürdürüyor
    17 Nis Bodrum Belediyesi Bahçelievler Mahallesi'nde Asfalt Serimi Çalışmalarını Sürdürüyor

    Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Bahçelievler Mahallesi'nde gerçekleştirilen asfalt serimi çalışmalarını yerinde inceledi. Yaklaşık 2 bin 600 metre uzunluğundaki alanda çalışmalar devam ediyor.

  • 6 Şubat depremlerinin ardından deprem konutlarının son durumu dron ile görüntülendi
    17 Nis 6 Şubat depremlerinin ardından deprem konutlarının son durumu dron ile görüntülendi

    6 Şubat depremlerinin ardından Adıyaman'ın Zey (İndere) bölgesinde yapılan konutların son durumu dron ile görüntülendi. Zemin etüt çalışmaları ve temel kazı çalışmasının üzerinden yaklaşık 14 ay geçti. İndere'de 2+1 ve 3+1 şeklinde toplam 16 bin 433 konut yapılıyor.

  • Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever İş Birliğiyle Cami ve Kur'an Kursu Yapımı Tamamlanıyor
    16 Nis Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever İş Birliğiyle Cami ve Kur'an Kursu Yapımı Tamamlanıyor

    Melikgazi Belediyesi ve hayırsever iş birliğiyle Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde yapımı devam eden Adem Tanç Camii ve Hatice Tanç Kur'an Kursu'nun yapım çalışmalarında sona gelindi. Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu yapım çalışmalarını yakından inceledi.

  • Antalya'da Kiracı, Kira Artışı Anlaşmazlığı Nedeniyle Evden Çıkarıldı
    16 Nis Antalya'da Kiracı, Kira Artışı Anlaşmazlığı Nedeniyle Evden Çıkarıldı

    Antalya'nın Kepez ilçesinde kira artışı nedeniyle anlaşmazlık yaşayan bir kiracı, ev sahibinin icra davası açması sonucu evi tahliye etmek zorunda kaldı. Mahkeme, kiracıya 60 bin lira kira bedeli ödeme cezası verdi.

  • Bornova Belediyesi Evka-3 Mahallesi'nde Asfaltlama Çalışması Başlattı
    16 Nis Bornova Belediyesi Evka-3 Mahallesi'nde Asfaltlama Çalışması Başlattı

    Bornova Belediyesi, Evka-3 Mahallesi'nde uzun süredir talep edilen asfaltlama çalışmasını başlattı. Başkan Ömer Eşki, 'Bornova'nın her yerinde yoğun bir şekilde hem kazı hem de asfaltlama çalışması yapacağız. Bornova'da temiz yollar, düzgün kaldırımlar inşa etmek istiyoruz' dedi.


Advertisement