Talas Belediyesinden Teog Danışmanlığı - Son Dakika
Yerel

Talas Belediyesinden Teog Danışmanlığı

Talas Belediyesi, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı sonuçlarına göre liselere kayıt yaptıracak öğrencilere ücretsiz tercih desteği vermeye başladı.

08.07.2015 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Talas Belediyesi, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı sonuçlarına göre liselere kayıt yaptıracak öğrencilere ücretsiz tercih desteği vermeye başladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Atatürk Bulvarı'ndaki Uluğbey Bilgi Evi'nde 16 Temmuz Perşembe gününe kadar tercih yapacak öğrencilere 10 kişilik ekip danışmanlık hizmeti verecek.

Ailelerin çocuklarıyla birlikte yoğun ilgi gösterdiği danışmanlık ofisini ziyaret eden Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, rehberlik hizmetinin bu yıl ikincisini verdiklerini anımsattı.

Palancıoğlu, "Geleceğimiz olan gençlerimize aldıkları puanlara göre hangi okulları tercih edebilecekleri konusunda hizmet veriliyor. Bu hizmeti Talas'ta ailelerimizin ayaklarına getiriyoruz. Alanında uzman olan ekibimizle danışmanlık veriyoruz. Sadece Talas'ta bulunan gençleri değil, ilçemiz dışından gelenlere de bu hizmeti ücretsiz veriyoruz. Danışmanlık ofisimizdeki ekibimize teşekkür ediyorum. Bu hizmetimiz gelecek yıl da devam edecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Talas Belediyesinden Teog Danışmanlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement