Talibova'yı Soyan Hizmetçisine 3 Yıl 4 Ay Hapis - Son Dakika
Güncel

Talibova'yı Soyan Hizmetçisine 3 Yıl 4 Ay Hapis

Azeri Manken Nigar Talibova'nın Evinden 90 Bin Euro ile 100 Bin Dolarlık Mücevher Çaldığı İddia Edilen Moldovalı Hizmetçi Fedora Calin ile Yardım Ettiği Öne Sürülen Vasili Dobrioglo, Dün Karar Duruşmasına Çıktı.

27.06.2008 01:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AZERİ manken Nigar Talibova’nın evinden 90 bin Euro ile 100 bin dolarlık mücevher çaldığı iddia edilen Moldovalı hizmetçi Fedora Calin ile yardım ettiği öne sürülen Vasili Dobrioglo, dün karar duruşmasına çıktı.

İstanbul 4. Asliye Ceza’daki duruşmada Calin’in avukatı, olayda Talibova’nın da kusuru bulunduğunu öne sürerek, "Müvekkilimin bu kadar yüklü değerdeki para için ’Bunu bir bankaya yatırın. Burada bırakmayın’ şeklindeki ısrarına şikáyetçi uymamıştır. Şikáyetçi, müvekkilimin tamah duygusunu önleme açısındaki tedbirine uymadığı için kusurludur" dedi. Son sözleri sorulan Calin, "Çok pişmanım", Dobrioglo "Suçsuzum" dedi. Hákim, Calin’i "güveni kötüye kullanmak"tan 3 yıl 4 ay hapse çarptırdı. Dobrioglo’ya da çalıntı eşyanın saklanmasına yardım etmekten 1 yıl 8 ay hapis cezası verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Talibova'yı Soyan Hizmetçisine 3 Yıl 4 Ay Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement