Talisca'dan Galatasaray'a transfer cevabı - Son Dakika
Spor

Talisca'dan Galatasaray'a transfer cevabı

Adı Galatasaray ile anılan Beşiktaşlı eski futbolcu Talisca, "Guangzhou Evergrande ile 3 yıl daha sözleşmem var, ayrılmayı düşünmüyorum" dedi.

11.06.2019 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın kiralamak için gündeme aldığı konuşulan Beşiktaş'ın eski yıldızı Anderson Talisca, Guangzhou Evergrande'de kariyerine devam edeceğini söyledi.

Brezilyalı oyuncu sosyal medyadan mesajlar aldığını belirtti ve, "Çok fazla sayıda mesaj alıyorum. Guangzhou Evergrande ile 3 yıl daha sözleşmem var ve ayrılma ihtimalim yok" ifadelerini kullandı.

"GERİ DÖNÜŞ ANLAŞMASI YOK"

Yetiştiği kulüp olan Bahia'da idman yapan ve tedavi olan Talisca, "Şu anda Bahia'da tedavi görüyorum ve kulübe ve profesyonllere minnettarım. Bahia ile herhangi bir anlaşmam yok ve şu anda Guangzhou Evergrande'nin oyuncusuyum" dedi.

BAHIA BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Bahia Başkanı Guilherme Bellintani de, Talisca'nın maliyetini karşılayamayacaklarını kaydederken, "Talisca'yı kiralamaya kalkarsak, yıllar boyunca bankalara borçlanırız ve başka herhangi bir ödeme yapamayız" ifadelerini kullandı.

Anderson Talisca, bu sezon Guangzhou Evergrande'de 12 maçta 11 kez ağları sarstı.

Talisca\'dan Galatasaray\'a transfer cevabı

Son Dakika Spor Talisca'dan Galatasaray'a transfer cevabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Beyoglulu21: Gs borçlarını kapatsın parası yoksa abd verir onlara 8 7 Yanıtla musti: önce kenti takımına bak be ciğerim 3 1
  • Tr80: Yeni talisca lar bulun . Bunun gözü barcada ... 4 0 Yanıtla
  • Bnnb: Haber dogruysa geregi yapilsin 2 1 Yanıtla
  • Dogru söyleyen adam: EYT 1999 YILINDAN ÖNCE İŞE GİRMİŞ KİMSELERİ KAPSAR. 1999 Yılında ÇİKARILAN BİR YASA İLE YAŞ SINIRLAMASI KONULDU. FAKAT BU YASA 1999 ÖNCESİNİDE İÇİNE ALINCA dünyanın hiçbir yerinde yasalar geriye kapsamaz) MADURİYETLER ORTAYA ÇIKTI OLAYIN ÖZÜ BUDUR. 0 0 Yanıtla
  • Baba kartal: Taliscanın gözü futbolunu kanıtlayıp piyasa yapmak milli takımı filan değil, para para para 0 0 Yanıtla
  • Beşiktaş, Ankaragücü'nü mağlup etti ve gerginlik yaşandı
    22:53 Beşiktaş, Ankaragücü'nü mağlup etti ve gerginlik yaşandı

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü'nü 2-0 mağlup etti. Maçın son dakikalarında ise iki takım futbolcuları arasında gerginlik yaşandı. Stelios Kitsiou'nun sert faulü sonrasında futbolcular birbirine girdi. Hakem, olaya müdahale ettikten sonra Kitsiou ve Tayyip Talha Sanuç'a sarı kart gösterdi.


Advertisement