Talisca İle Kavga Ettiği İddia Edilen Caner Erkin, Daha Önce de Kavgayla Gündeme Gelmişti - Son Dakika
Spor

Talisca İle Kavga Ettiği İddia Edilen Caner Erkin, Daha Önce de Kavgayla Gündeme Gelmişti

Trabzonspor maçının ardından Talisca ile yumruk yumruğa kavga ettiği iddia edilen Caner Erkin, daha önce de Arda Turan, Bilica ve Cenk Tosun'la kavga etmişti.

02.10.2017 14:25  Güncelleme: 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın Trabzonspor'la 2-2 berabere kaldığı mücadelenin ardından Caner Erkin ve Anderson Talisca arasında yaşanan kavga, gündeme damga vurdu. Talisca'nın Caner'e tekme attığı belirtilirken Şenol Güneş'in tribünden soyunma odasına inip araya girmesiyle ikilinin barıştığı ifade edildi.

TALİSCA VE CANER KAVGANIN GERİDE KALDIĞINI SÖYLEDİ

Talisca ve Caner de sosyal medya hesaplarından verdikleri mesajlarla kavganın geride kaldığını açıkladı. Ancak bu olay akıllara Caner Erkin'in geçmişte yaşadığı tartışmaları ve kavgaları da getirdi.

İLK KAVGASI ARDA TURAN'LA OLDU

Caner Erkin'in gündeme geldiği ilk kavgası Arda Turan'la olmuştu. 2009-2010 sezonunda Caner'in CSKA Moskova'dan kiralık olarak Galatasaray'da forma giydiği dönemde bir antrenman esnasında ikili birbirine girmiş ve Arda'nın yumruğuyla Caner'in dudağı patlamıştı. İkili daha sonra barıştıklarını açıklamıştı. Caner ve Arda'nın şu günlerde yakın arkadaş oldukları biliniyor.

FENERBAHÇE'DE BİLİCA İLE KAVGA ETTİ

Caner'in ikinci kavgası ise Fenerbahçe formasıyla olmuştu. 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe'nin formasını giyen Caner, Fabio Bilica ile antrenmanda kavga etmişti. Bilica, Caner'in saçına yapışırken ikili daha sonra barıştıklarını açıklamıştı. Aynı sezon Caner, Semih Şentürk'le de sert bir şekilde tartışmıştı.

CENK TOSUN'UN DA ÜZERİNE YÜRÜMÜŞTÜ

Milli futbolcu son vukuatını Talisca'yla yaşarken geçen sezonun ilk yarısında ise bir antrenmanda Cenk Tosun'un üzerine yürümüş, Tamer Tuna ve futbolcular Caner'i tutmakta zorlanmıştı.

Talisca İle Kavga Ettiği İddia Edilen Caner Erkin, Daha Önce de Kavgayla Gündeme Gelmişti

Son Dakika Spor Talisca İle Kavga Ettiği İddia Edilen Caner Erkin, Daha Önce de Kavgayla Gündeme Gelmişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement