"Talisca'yı Alın, Dzeko'yu Verin" - Son Dakika
Spor

"Talisca'yı Alın, Dzeko'yu Verin"

"Talisca\'yı Alın, Dzeko\'yu Verin"

Roma'nın istediği Talisca için Benfica'nın 35-40 milyon eurodan kapıyı açtığı öğrenildi. Satın alma opsiyonu elinde bulunan siyah-beyazlı yönetim Brezilyalı yıldızın bonservisini alıp Roma'ya satarak Boşnak forveti kiralık olarak istedi.

16.05.2018 07:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın transferden sorumlu yöneticisi Umut Güner, Roma'da birtakım görüşmeler yaptı. Roma'nın Talisca'ya ilgilisi olduğu ve Brezilyalı yıldız için Benfica'ya teklif götürdüğü öğrenildi. Ancak Portekizli kulübü, genç sambacı için 35-40 milyon euro arasında bir fiyat talep etti. Dzeko için Roma ile görüşen Güner de İtalyanlara dikkat çekici bir teklifte bulundu.
Monchi onay verdi
Siyah-beyazlılar 21 milyon euroluk satış opsiyonuna sahip olmalarından dolayı Roma'ya "Eğer bize Dzeko'yu 1 yıllık kiralık olarak verirseniz Talisca'nın bonservisini alarak size 25 milyon euro karşılığında satabiliriz" önerisini yaptı. Sportif direktör Monchi, siyah-beyazlı idarecilere en kısa zamanda dönüş yapacağını belirtti. Dzeko'nun kiralanması yönünde teknik direktör di Francesco'nun kararına göre hareket edilecek. (AMK)

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Talisca'yı Alın, Dzeko'yu Verin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement