Tamamı Kadınlardan Oluşuyordu! Cinsel İlişki Ürünleri Satan Şebeke Çökertildi - Son Dakika
3.Sayfa

Tamamı Kadınlardan Oluşuyordu! Cinsel İlişki Ürünleri Satan Şebeke Çökertildi

Tamamı Kadınlardan Oluşuyordu! Cinsel İlişki Ürünleri Satan Şebeke Çökertildi

Ankara'da tamamı kadınlardan oluşan kaçakçılık şebekesinin, faturasız ve belgesiz cinsel ilişki ürünlerini telefonla sattığı ortaya çıktı.

25.04.2018 22:52  Güncelleme: 23:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da tamamının kadınlardan oluştuğu iddia edilen kaçakçılık şebekesinin, faturasız ve belgesiz cinsel ilişki ürünlerini call center yoluyla sattığı ortaya çıktı. Sipariş ettiği ürünleri almaktan vazgeçen mağdurlarına, hukuk bürosundan arandığı izlenimi yaratarak, "ya sipariş ettiğiniz ürünü alın, ya da hakkınızda icra takibi başlatılıyor" diyen şebeke üyelerinin, mağdurlarından başlattıkları hayali icra takibiyle olmayan dosyayı kapatmak için bile para aldıkları tespit edildi.

Tamamı Kadınlardan Oluşuyordu! Cinsel İlişki Ürünleri Satan Şebeke Çökertildi

AYLIK 60 BİN LİRA KAZANÇ SAĞLIYORLAR

Ankara'nın en yoğun bölgelerinden Kızılay'da bulunan bir binanın dairesini kiralayan dokuz kadın şüphelinin izledikleri bu yöntemle yüklü miktarda vurgun gerçekleştirdiği öğrenilirken, haftada 500 ile bin arası cinsel ilişki ürünleri sattıkları ve kendilerine aylık 30 ile 60 bin lira arası kazanç sağladıkları saptandı.

4 BİNİN ÜZERİNDE CİNSEL İÇERİKLİ ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ

Ankara'da polisin uzun zamandır takibe aldığı, tamamı kadınlardan oluşan kaçakçılık şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda dokuz şüpheli gözaltına alındı. Faturasız ve belgesiz yabancı menşeili cinsel içerikli ürünleri call center yoluyla pazarlayan şüphelilerin bu yöntemle haftada 500 ile bin arası kaçak cinsel içerikli ürün sattığı tespit edildi. Yasadışı yollardan sattıkları ürünlerden ayda 30 ile 60 bin lira arası gelir elde ettikleri öğrenilen şebekenin Kızılay'da bulunan adresine yönelik yapılan aramalarda 4 binin üzerinde cinsel içerikli ürün ele geçirildi.

"YA ÜRÜNÜ AL YA DA HAKKINDA İCRA TAKİBİ BAŞLATILIYOR"

Müşterilerin sipariş verdiği ürünü almaması üzerine ise kendilerini hukuk bürosundan arıyormuş izlenimi veren şebeke üyelerinin, müşterilere, "ya bu ürünü alın ya da hakkınızda icra takibi başlatılacak" dedikleri bildirildi. Müşterileri hakkında hayali icra dosyaları da açan şüphelilerin mağdurlarından açılan hayali dosyayı kapatma bedeli aldıkları, mağdurlarına yüksek bedelli icra dosyalarının kapanması için sözde orta yolu bularak düşük para alıp dosyayı kapattıklarını söyledikleri ortaya çıktı.

Son Dakika 3.Sayfa Tamamı Kadınlardan Oluşuyordu! Cinsel İlişki Ürünleri Satan Şebeke Çökertildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Angaralı: Polis senden benden iyi biliyor göz yumuyorlar 10 2 Yanıtla
  • Hee: Beni aradılar daha önce Ben ordaki kadınla dalga geçtim o ürün nasıl kullandın mı memnun kaldınmi diye 5 2 Yanıtla
  • Abaza: Sadece ürünmü satıyorlar 5 0 Yanıtla
  • Kamo: Çok saçma bizim insanlarımız bu kadar zayıf olamaz 3 2 Yanıtla
  • Maho: Her kez dolandırıcı olmus bu memlekete 4 0 Yanıtla
  • ABDÜLKADİR DOĞRUYOL: BU ÜRÜNLERİN SİPARİŞİNİ VERENLER AKTARLARA GİTSELERDİ İSABETLİ İŞ YAPMIŞ OLURLARDI .RANDIMAN ALAMADIĞINDA DA HİÇ OLMAZSA TEPKİSİNİ GÖSTERİRDİ .MEMNUN KALDIĞINDA DA O İŞ YERİNİ TAVSİYE EDERDİ .YANİ EN AZINDAN DOLANDIRILMAMIŞ OLURDU . 1 3 Yanıtla DUMRUL: AKTAR AKTAR GEZION HERALDE ÖTMÜYOMU 1 0
  • yakında bu ilacı alanlara artı şişme kadında bonus: böyle cinsel içerikli ilaç satan yasa dışı yerler telefon internetten sıkı denetlenmeli vergisi yok gerçek ilaçmı bilen yok hem sonra ne demek cinsel içerikli ilaç ne gerek var onlara hepsine içkiyi gazlı içecekleri içmeyin sigarada dahil vucudunuz kendini bulsun bakın cinsel gücünüz jet uçak gibi olmuyormu.bakın deneyin eeeee erkekler tabiki olurolmaz şeylere dert edinirse spora siyasete deliside olursa tabiki cinsel isdeği azalır herşey sağlıklı yaşamayla olur beslenmeyle olur doğal yani haaaa 4 0 Yanıtla
  • TÜRK: Bir haftalik haber 1 2 Yanıtla
  • Ankaralı: Kızılay kirlenmeye başladı. Günlük kiralık dairelerin sayısı artışta. Bu meskenlerde dolandırıcılar ve eskortlar cirit atıyor. Polislik, şikayetlik bir durum oluştuğunda pılı pırtıyı toplayıp kaçıyorlar 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı
    23:58 Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız istemeye giden F.G. ile kızın ağabeyi Y.T. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada F.G, tüfekle Y.T'yi yaraladı. Olayın ardından kaçan şüpheli F.G, sığındığı evde polis tarafından gözaltına alındı.

  • Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi
    23:58 Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi

    Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasında tahliye edilen bina sayısı 24'e yükseldi. İstanbul Valiliği, 'Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir' açıklamasını yaptı.

  • Elazığ'da PKK'ya yönelik operasyon gerçekleştirildi
    23:51 Elazığ'da PKK'ya yönelik operasyon gerçekleştirildi

    Elazığ'da Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05 operasyonu adı altında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 11 tim görev aldı ve teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amaçlandı.

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı
    23:24 Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız isteme esnasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Kız istemeye giden bir kişi ile aile arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine saldırgan, yanında getirdiği pompalı tüfekle kızın abisine ateş etti. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu
    23:16 Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşı dünden itibaren haber alınamıyor. Aile ve polis ekipleri kayıp çocukları bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.


Advertisement