Tamemen ev sinemanız için! - Son Dakika
Teknoloji

Tamemen ev sinemanız için!

Tamemen ev sinemanız için!

Philips'in yeni kablosuz hoparlörleri Fidelio Soundbar, ev sinemanızı yeni boyutlara taşıyacak!

14.10.2013 00:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği (EISA) tarafından "Ev Sineması Yenilik" ödülüne layık görülen Philips Fidelio Soundbar HTL9100, tamamen kablosuz olarak çalışan ayrılabilir hoparlörleriyle dünyada bir ilk olma özelliği taşıyor.

Patenli ses teknolojisi ile çalışan Philips HTL9100, Wi-Fi ve Bluetooth'tan farklı frekanslarda çalışabilen sisteme ve pille çalışma özelliğine sahip. Tamamen şarj edildiğinde ayrılabilir surround ses hoparlörleri ile 10 saate kadar en iyi performansı sunan Philips HTL9100, ana üniteye bağlandığında otomatik olarak şarj oluyor.

Tamamen kablosuz olarak çalışan ayrılabilir hoparlörlerle, gerçek bir surround deneyimi sağlayan HTL9100, kablo kalabalığını ortadan kaldırarak 5.1 Surround Sound alanında akılcı ve zarif bir çözüm sunuyor. Ürünle birlikte gelen kule şeklindeki kablosuz subwoofer ise iyi surround performansı için tasarlandı.

Philips, HTL9100 ile EISA ödüllerinin başlangıcından bu yana ses, görsel ve multimedya alanlarındaki 20'nci ödülünü kazandı. EISA jürisi ödül bildirisinde şu notları paylaştı: "Philips HTL9100 sıradan bir soundbar değil. Gerektiğinde ayrılabilen ve pille çalışan yan hoparlörlerle odada istenilen yere yerleştirilebiliyor ve kablosuz şekilde arka kanal seslerin alınmasını sağlayarak entegre Dolby ve DTC 5.1 dekoderler ile gerçek surround deneyimi yaşatıyor. Kablosuz olarak çalışan subwoofer ve müzik akışı için, Bluetooth özelliği de dahil olmak üzere çift HDMI girişi ve ARC uyumlu çıkışı ile kurulumu da son derece hızlı. Ses performansı ve şık tasarımı bu yenilikçi ürünü tamamlıyor. Televizyonunuza bağlayın ve keyfini çıkarın."

Yeni Fidelio Soundbar, kullanıcıların ikinci bir HDMI bağlantı noktası ile geliyor. Ayrıca Bluetooth özellikli cihazlara kablosuz olarak bağlanabiliyor. Philips Fidelio HTL9100 için önerilen satış fiyatı ise 799 Euro.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Tamemen ev sinemanız için! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement