Tamer Karadağlı İle Yakalanan Simge Selçuk Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Tamer Karadağlı İle Yakalanan Simge Selçuk Kimdir?

Ciihangir'de, Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u ile görüntülenen oyuncu Simge Selçuk kimdir? Simge Selçuk nereli ve kaç yaşında?

06.10.2018 11:16  Güncelleme: 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cihangir'de Simge Selçuk ile görüntülenen muhabirlere tepki gösterdi. Peki, Tamer Karadağlı ile görüntülenen Simge Selçuk kimdir?

SİMGE SELÇUK KİMDİR?

Simge Selçuk, 1975 yılında Ankara'da dünyaya geldi ve çocukluk, gençlik dönemini Ankara'da geçirdi. Bilkent Üniversitesi'nde Sahne Sanatları eğitimi alan oyuncu, oyunculuk kariyerine Ankara'da başladı ve daha sonra İstanbul'a taşındı. İlk olarak tiyatro ile oyunculuğa başlayan genç yıldız, daha sonra dizi ve film teklifleriyle kariyerinde hızlı adımlarla ilerledi.

Tamer Karadağlı İle Yakalanan Simge Selçuk Kimdir?

İZLEYİCİ ONU 'FERHUNDE HANIMLAR' DİZİSİYLE TANIYOR

Simge Selçuk ilk kez 1993 yılında Ferhunde Hanımlar adlı dizi ile ekranlara geldi 1996'da Gurbetçiler isimli dizide Özlem karakterini canlandıran oyuncu, daha sonra çeşitli dizi ve filmlerde rol aldıktan sonra Aliye isimli dizide canlandırdığı Leyla karakteri ile çok beğenildi.

Tamer Karadağlı İle Yakalanan Simge Selçuk Kimdir?

SON OLARAK KALBİMDEKİ DENİZ'DE OYNADI

2006 yılında Acemi Cadı dizisiyle ekranlara dönen Selçuk, 2008 yılında Küçük Kadınlar'da yer aldı. Severek izlenen 2014 yapımı Güzel Köylü'de de performans sergileyen oyuncu, son olarak 2017 yılında Kalbimdeki Deniz dizisiyle izleyiciyle buluştu.

Tamer Karadağlı İle Yakalanan Simge Selçuk Kimdir?

Son Dakika Güncel Tamer Karadağlı İle Yakalanan Simge Selçuk Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Darkman: Avrupa yakasında fransız madam rolunde de cok basarılıydı 0 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement