Tamer Tuna: "Oyun Gitti Geldi" - Son Dakika
Spor

Tamer Tuna: "Oyun Gitti Geldi"

Tamer Tuna: "Oyun Gitti Geldi"

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, 0-0 berabere kaldıkları Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

08.05.2018 00:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor'la 0-0 berabere kalan Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, "İstedik, arzuladık ancak maç berabere sona erdi." dedi.

Tuna, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, karşılaşmaya çok arzulu başladıklarını, ikinci yarının sonlarına oyundan biraz düştüklerini söyledi. Müsabakayı kazanmayı çok istediklerini kaydeden Tuna, "Oyun gitti geldi. Rakibimize pozisyon verdik, biz de kaçırdık. İstedik, arzuladık ancak maç berabere sona erdi." değerlendirmesinde bulundu.

Tuna, Göztepe'nin iyi ilerleme sağlayan bir takım olduğunu belirterek, "Biz sadece işimize çok çalışarak, inanarak sezon sonu Göztepe'yi iyi bir seviyede bırakma düşüncemiz vardı. Konyaspor ve Galatasaray maçlarını geçip, geleceğe hazırlık adına da geçişi sağlamak istiyoruz." diye konuştu.

İmza attığı günden bu yana Göztepe'nin dışında hiçbir şey düşünmediğini kaydeden Tuna, herkesin bunu bilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Tamer Tuna: 'Oyun Gitti Geldi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement