Tamp-Kocaeli Afet Müdahale Planı Onaylandı - Son Dakika
Yerel

Tamp-Kocaeli Afet Müdahale Planı Onaylandı

Tamp-Kocaeli Afet Müdahale Planı Onaylandı

İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu başkanlığında toplanarak TAMP-Kocaeli Afet Müdahale Planını onayladı.

15.07.2016 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu başkanlığında toplanarak TAMP-Kocaeli Afet Müdahale Planını onayladı.

İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu başkanlığında toplanarak TAMP-Kocaeli Afet Müdahale Planını onayladı. Valilik Karamürsel Alp Salonunda gerçekleşen toplantıda 15 yerel kurum tarafından hazırlanan 26 Hizmet Grubu Operasyon Planındaki içerik bilgileri ve görev alanları ayrıntılı olarak Kurul üyelerinin bilgisine sunuldu. Başbakanlık AFAD Başkanlığınca şablonları oluşturulan planlar, 15 İl Müdürlüğünce hazırlandı ve Bakanlık uygun görüşü alındıktan sonra Kurula getirildi.

15 yerel kurum ve kuruluş tarafından hazırlanan Tamp-Kocaeli Afet Müdahale Planı, Vali Yardımcıları Derviş Ahmet Set, Aziz İnci, Abdullah Etil, Hacı Mehmet Kara, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, BTK İstanbul Bölge Müdürü Ahmet Tor, İl AFAD Müdürü Salim Tekoğul, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç, İl Sağlık Müdürü Dr. Mürsel Durmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İl Müdürü İlhan Özel, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü İsmet Çalışkan, İl Göç İdaresi Müdürü Enver Düz, İl Defterdar Vekili Erdoğan Taşcan, İl Mahalli İdareler Müdürü Gülgin Köse, UDHB İstanbul Bölge Müdür Yardımcısı Ayhan Özköse, Karayolları 1. Bölge Müdür Yardımcısı Okan Gerçek, Kızılay Şube Başkan Vekili Harun Yaşar Aliş, SEDAŞ Bakım Yönetim Uzmanı Serhat Ertürk Kurul Üyeleri tarafından imzalandı.

Hizmet Grubu Yöneticileri ve plan hazırlayıcılarının da katıldığı İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu toplantısında son olarak planların güncellenmesi, eğitim ve tatbikatlarla planın sahada sınanması, ekipman kapasitesinin afetleri elektronik ortamda yönetmek üzere oluşturulan AYDES sistemine aktarılması, Hizmet Grubunda sorumluluğu bulunan ana çözüm ortaklarının destek çözüm ortakları ile ortak toplantılar, eğitimler ve tatbikatlar yapmaları, iletişim kapasitesinin afet anında kullanılırlığının sağlanmasına yönelik altyapı çalışmalarının gözden geçirilmesi üzerinde duruldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tamp-Kocaeli Afet Müdahale Planı Onaylandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement