Tandır Ateşinden Sıçrayan Kıvılcımlar Çatıyı Yaktı - Kocaeli - Son Dakika
Güncel

Tandır Ateşinden Sıçrayan Kıvılcımlar Çatıyı Yaktı - Kocaeli

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, tandır ateşinden sıçrayan kıvılcımlar nedeniyle başlayan çatı yangını ekiplerce söndürüldü.

06.05.2019 23:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, tandır ateşinden sıçrayan kıvılcımlar nedeniyle başlayan çatı yangını ekiplerce söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, Gaziler Mahallesi 1798. Sokak'ta Mustafa Açıkgöz'e ait olan 3 katlı apartmanın teras katında bulunan tandırda ekmek yapmak için ateş yakıldı.

Kıvılcımların bir anda sıçraması üzerine çatıda yangın başladı. Tandırın yanında bulunan ağaç parçalarının da tutuşmasıyla alevler kısa sürede büyüdü.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi, yangını diğer evlere sıçramadan söndürdü.

Yangın nedeniyle evde hasar meydana geldi.

Tandır Ateşinden Sıçrayan Kıvılcımlar Çatıyı Yaktı - Kocaeli
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tandır Ateşinden Sıçrayan Kıvılcımlar Çatıyı Yaktı - Kocaeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Selçuk Belediye Meclisi'nde Komisyon Üyeleri Belirlendi
    10:31 Selçuk Belediye Meclisi'nde Komisyon Üyeleri Belirlendi

    Selçuk Belediye Meclisi nisan ayı toplantısında Esnaf Masası kurulması talebi gündeme alındı. Ayrıca, diğer komisyon üyeleri de belirlendi.

  • Motosikletli hırsızlar mazgalları çalarken kameralara yakalandı
    10:30 Motosikletli hırsızlar mazgalları çalarken kameralara yakalandı

    Hatay'ın Antakya ilçesinde, Defne ilçesi Çekmece Mahallesi'nde bulunan mazgallar, motosikletli hırsızlar tarafından çalındı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hırsızların çevreyi kontrol ettikten sonra mazgalları çaldığı görüldü. Mahalle sakinleri, hırsızlık olaylarına karşı gece bekçileri işe aldıklarını belirtti.

  • Afyonkarahisar'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Yüzme Şenliği
    10:30 Afyonkarahisar'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Yüzme Şenliği

    Afyonkarahisar'da düzenlenecek olan yüzme şenliğinde 40 kadın ve 35 erkek sporcu, farklı stillerde 322 müsabaka yapacak. Şenlik, 15-16 Nisan tarihleri arasında Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilecek.

  • Müge Anlı'nın Programında Etiyopyalı Eman'ın 28 Yıllık Hasreti Son Buldu
    10:30 Müge Anlı'nın Programında Etiyopyalı Eman'ın 28 Yıllık Hasreti Son Buldu

    Müge Anlı'nın programında, Etiyopyalı Eman'ın yıllardır aradığı ailesi bulundu. Eman, babasını aramak için geç kalmış olmasına rağmen amcası ve ağabeyiyle tanıştı. Müge Anlı, aileyi bir araya getirme çağrısında bulundu.

  • Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ün yönetiminde 2024-2029 döneminin ilk belediye meclisi toplantısı yapıldı
    10:30 Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ün yönetiminde 2024-2029 döneminin ilk belediye meclisi toplantısı yapıldı

    Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ün başkanlığında gerçekleştirilen 2024-2029 döneminin ilk belediye meclisi toplantısında, meclis üyeleri ve ilgili komisyon üyeleri belirlendi. Başkan Kırgöz, güçlü bir belediye meclisiyle önemli işler başaracaklarına inandığını belirtti.

  • Afyonkarahisarlı Atletizm Sporcusu Hamide Nur Tekdemir Olimpik Deneme Atletizm Yarışmasında Altın Madalya Kazandı
    10:29 Afyonkarahisarlı Atletizm Sporcusu Hamide Nur Tekdemir Olimpik Deneme Atletizm Yarışmasında Altın Madalya Kazandı

    6-7 Nisan 2024 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Olimpik Deneme Atletizm yarışmasına Afyonkarahisar'dan 3 sporcu katıldı. Atletizm sporcusu Hamide Nur Tekdemir, U18 kızlar kategorisinde 800m ve 1500m branşlarında altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Tekdemir, 800m branşında elde ettiği 2:24'lük dereceleriyle rakiplerini geride bırakırken, 1500m branşında da 4:56'lık derecesiyle zafere ulaştı. Genç sporcunun bu başarısı, Okul Sporları Atletizm Bölge Yarışmaları için büyük moral oldu. Atletizm Spor Kulübü antrenörü Metin Şimşek Tekdemir'i tebrik ederek, bundan sonraki yarışmalarda da başarılarının devamını diledi. Tekdemir, 24-25 Nisan 2024 tarihlerinde İzmir'de yapılacak Atletizm müsabakalarında da Afyonkarahisar'ı temsil edecek.

  • Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Çin'de Tongji Üniversitesi'ni ziyaret etti
    10:29 Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Çin'de Tongji Üniversitesi'ni ziyaret etti

    Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve beraberindeki heyet, Çin'in Chongqing Belediyesi'nden Shanghai'ye geçerek Tongji Üniversitesi'ni ziyaret etti. Scholz, üniversitenin Jiading Kampüsü'nde öğrencilerle sohbet etti ve Alman Covestro şirketinin Asya Pasifik İnovasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

  • Aliağa Petkimspor, Darüşşafaka'yı mağlup ederek play-off için önemli bir adım attı
    10:28 Aliağa Petkimspor, Darüşşafaka'yı mağlup ederek play-off için önemli bir adım attı

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 27. haftasında Aliağa Petkimspor, Darüşşafaka'yı 93-72 mağlup ederek beşinci sıraya yükseldi ve play-off için önemli bir avantaj elde etti. Aliağa Petkimspor Başantrenörü Burak Gören, takımının mücadeleci ve vazgeçmeyen tavrını sahaya yansıttığını belirterek, kalan maçlarda maksimum galibiyeti almaya çalışacaklarını söyledi.


Advertisement