Tanıdığım Tek Türk Modacı Hüseyin Çağlayan - Son Dakika
Magazin

Tanıdığım Tek Türk Modacı Hüseyin Çağlayan

Tanıdığım Tek Türk Modacı Hüseyin Çağlayan

Desa'nın yeni sezon koleksiyonu için objektif karşısına geçen model Josephine Le Tutour; tanıdığı tek Türk modacının Hüseyin Çağlayan, yüzüne aşina olduğu....

09.02.2013 06:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2011 yılında Fransa'da düzenlenen 'Elite Model Look' yarışmasının birincisi olan ve iki yıldır modanın parlayan isimleri arasında yer alan Josephine Le Tutour, geçtiğimiz haftalarda Desa markası için Türkiye'deydi. Markanın 2013 ilkbahar/yaz koleksiyonu için objektif karşısına geçen Le Tutour, 'Fransa'nın yeni Vanessa Paradis'si' olarak anılıyor. Ünlü mankenle, Türkiye macerasını ve kariyerini konuştuk...

DESA'nın 2013 ilkbahar/ yaz koleksiyonunun çekimi için Türkiye'ye geldiniz. Nasıl geçti çekimler?

DESA, bir aile şirketi olduğu için çekimler çok sıcak geçti diyebilirim. Herkes çok sıcakkanlıydı. Tasarım ekibi ise müthiş. Acayip keyifli bir çekim yaptık.

İSTANBUL BÜYÜLEYİCİ

Türkiye'ye gelmeden önce İstanbul hakkında herhangi bir fikriniz var mıydı?

Gelmeden önce çok bilgim yoktu. Çekim için teklif geldiğinde, internetten biraz araştırdım. İstanbul gerçekten büyülü bir şehirmiş. İyi ki Türkiye'ye gelmişim ve bu büyülü şehri görmüşüm.

İstanbul'da nereleri görme şansını yakaladınız? Galata'yı keşfettim. Galata'da bulunan minik butikler gerçekten çok keyifli. Yemek için de meyhane denilen birkaç mekana gittik. İnanılmaz lezzetler keşfettim. Sokakta kestane satan adamlar çok keyifliydi. Galata ve Taksim, yakın lokasyonlar olmalarına rağmen farklı şehirler gibi.

DÜNYAM DEĞİŞTİ

Moda dünyasından biri olarak hiç tanıdığınız bir Türk manken var mı?

Tülin Şahin'i Türkiye'deki dergileri incelediğimde tanıdım. Cindy Crawford'a benzerliği inanılmaz... Tuğçe Kazaz'ı da dergilerde görmüştüm.

Tanıdığınız Türk tasarımcı peki? Hüseyin Çağlayan'ı biliyorum. Ayrıca birçok moda haftasında yer alan Türk tasarımcılar olduğunu da biliyorum.

Modelliğe nasıl başladınız, anlatır mısınız?

Modellik hayatım, 2011 yılında Elite Model Look Fransa yarışmasıyla başladı. Bu yarışma öncesinde, moda dünyasına girmekle ilgili hiçbir düşüncem yoktu. Kendimi bu dünyanın bir parçası olarak bile görmüyordum. Fakat şu anda dünyam değişti diyebilirim. Çok ayrı bir dünyanın içinde buldum kendimi. Kendime güvenim de geldi...

Moda dünyasında insanın kendisine bir yer bulması çok zor, size bu yolculuğunuzda kim destek oluyor?

Moda dünyasına girmek için beni annem destekledi. Şimdiki menajerimin de desteği ve katkısı büyüktür. Onlar sayesinde kariyer yapma planlarım bir anda değişti; iyi de oldu aslında.

GENLERİMDEN DOLAYI ŞANSLI BİRİYİM

Bir manken olarak formunuzu nasıl koruyorsunuz?

Sağlıklı besleniyor ve spor yapıyorum. Yakın geçmişe kadar günde bir saat spor yapıyordum ama son zamanlarda buna vakit bulamıyorum. Fakat genlerimden dolayı şanslı biriyim sanırım.

Bir birlikteliğiniz var mı?

Lisede tanıştığım bir erkek arkadaşım var ve kendisiyle iki yıldır birlikteyiz. Hiç kıskanç değildir, benim üstüme gelmediği için de ilişkimiz yolunda gidiyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Tanıdığım Tek Türk Modacı Hüseyin Çağlayan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement