Tanju Çolak Mobil Delvac Dostlarıyla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Tanju Çolak Mobil Delvac Dostlarıyla Buluştu

Mobil Delvac 1 ekibi kamyon sürücülerini bilgilendirme amacıyla geliştirilen Mobil Delvac Dostları aktivitelerine devam ediyor.

05.09.2014 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2008'den bugüne kadar binlerce ağır vasıta sürücüsü ile bir araya gelinerek eğlenceli programlar eşliğinde yakıt ekonomisi, güvenlik ve uzun motor ömrü konularında faydalı bilgilerin paylaşıldığı buluşmalar bu sene de Best FM'in sevilen programcısı Cem Arslan'ın keyifli sunumuyla gerçekleşiyor.

Mobil Delvac Dostları 2014 etkinliklerinin ilk konuğu Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak oldu. Çolak, 4 Eylül Perşembe günü kamyon sürücüsü Mobil Delvac Dostlarıyla birlikte Gebze Marmara Kamyon Garajı'nda bir araya geldi.

Kamyon sürücülerinin başta futbol olmak üzere birçok konudaki sorularına yanıt veren Tanju Çolak, yaklaşık 2 saat süren etkinlikte onlarla hayli neşeli dakikalar geçirdi. Çolak, Best FM sunucusu Cem Arslan'la birlikte kamyon sürücüleriyle küçük yarışmalar ve oyunlar da oynadı.

Mobil Delvac denince akla "yüksek performans"ın geldiğini söyleyen ünlü futbolcu"Bunu en iyi sizler biliyorsunuz. Gözünüz gibi baktığınız aracınızın motorunda Mobil Delvac gibi son teknoloji ile üretilen sentetik motor yağını kullandığınızda aradaki farkı hemen farkedebiliyorsunuz değil mi? Tabi, bu başarı tıpkı futbolda olduğu gibi kolay olmuyor. En iyisine ulaşmak için çok çalışmak gerekiyor. Mobil Delvac uzmanları her zaman sizin yanınızda" dedi.

Etkinlikler kapsamında eski FİFA kokartlı hakem Erman Toroğlu ise 16 Eylül Salı günü Bursa Kestel Kamyon Garajı'nda Mobil Delvac Dostları ile bir araya gelerek sohbet edecek, merak edilen soruları yanıtlayacak, birlikte fotoğraflar çektirecekler.

"Şakkabaz" olarak bilinen komedyen Rıfat Cenk Özsever de yine Mobil Delvac Dostları ile buluşan bir başka önemli isim olacak. Özsever, İzmit, Konya, Mersin ve Ankara'da Mobil Delvac Dostları'na keyifli gösterisini sunacak.

1 Eylül - 17 Ekim 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Mobil Delvac Dostları aktivitelerinde Tekirdağ, Çorlu, Gebze, İzmit, Adapazarı, Düzce, Gemlik, Bursa, Salihli, İzmir, Aliağa, Konya, Kayseri, Adana, Mersin, Gaziantep ve Ankara'daki kamyon garajları ve kooperatifler ziyaret edilecek.

Aktiviteler kapsamında kamyon garajlarında etkinlik çadırı hazırlanıyor ve ekipler, kamyon sürücüleriyle doğrudan iletişime geçiyorlar. Böylece sürücülere, Mobil Delvac'ın uzman ekipleriyle birebir ilişkiler kurma, değişen talep ve beklentilerini iletme, sorunlarına çözüm üretme ve motor yağı kullanımı konusunda teknolojik bilgileri aktarma fırsatları yaratılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tanju Çolak Mobil Delvac Dostlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    03:34 Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    03:25 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hayatını kaybetti. Sevim Demircioğlu ise tedavi altına alındı.


Advertisement