Tanker, Oto Galeri Önündeki Araçlara Çarptı - Son Dakika
Güncel

Tanker, Oto Galeri Önündeki Araçlara Çarptı

Tanker, Oto Galeri Önündeki Araçlara Çarptı

KOCAELİ'nin Başiskele ilçesinde, viraja hızlı giren tanker, kontrolden çıkarak oto galeri önündeki araçlara çarptı.

11.01.2019 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KOCAELİ'nin Başiskele ilçesinde, viraja hızlı giren tanker, kontrolden çıkarak oto galeri önündeki araçlara çarptı. Tankerin çarptığı 3 hafif ticari araç hasar gördü.

Olay, öğle saatlerinde, D-130 Karayolu Başiskele Vezirçiftliği Mahallesi meydana geldi. İzmit yönünde ilerleyen Dağistan Bozdap idaresindeki 35 KD 5087 plakalı akaryakıt tankeri, yoldaki çalışma nedeniyle zorunlu olarak yan yola geçiş yapılan viraja aşırı hızlı girdi. Kontrolden çıkan tanker, yol kenarında bulunan oto galerinin önündeki hafif ticari araçlara çarptı. Gürültü ile dışarı çıkan oto galeri çalışanları, polis ve 112 Acil'e haber verdi. Tanker sürücüsü Dağistan Bozdağ, durumunun iyi olduğunu söyleyerek sağlık ekiplerini geri çevirirken, polis ekipleri olayla ilgili tutanak tuttu. Kazada tankerin çarptığı 3 sıfır araç hasar gördü.

Oto galeri sahibi Nazım Çimen, "Burada uzun süredir bir yol çalışması var. Bu çalışmada ilk başlarda uyarı levhası çok fazla yoktu. Sonradan biraz daha eklemeler yaptılar. Burada her kazadan sonra bir tabela eklendi. Buranın yabancısı olan insanlar bu yolu bilmedikleri için yolun düz olmasını fırsat bilerek süratli geliyorlar. Bir anda yol kesişince de kaza oluyor. Bazen maddi hasar oluşuyor, bazı kazalarda ciddi yaralanmalar oldu. Hiç olmazsa haftada 2-3 defa kaza oluyor burada. Şimdi bir tane tanker geldi, girdi buraya. 3 tane aracımızı pert etti. Plazaya zarar geldi. Karayolları'nın burada düzenli bir çalışması olsaydı belki de hiçbir kaza olmazdı" dedi.

- Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tanker, Oto Galeri Önündeki Araçlara Çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement