Tansel Karaduman, Hayal Kahvesi Sahnesindeydi… - Son Dakika
Güncel

Tansel Karaduman, Hayal Kahvesi Sahnesindeydi…

Tansel Karaduman, Hayal Kahvesi Sahnesindeydi…

Geçtiğimiz bahar ayında çıkardığı "Hesap Ver" isimli çalışması ile sevenleriyle yeniden buluşan Tansel Karaduman sahne almaya hız kesmeden devam ediyor…

07.11.2016 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz gece "CKM Hayal Kahvesi"nde sahne alan Tansel Karaduman, dinleyenlerin soğuk kış aylarında içlerini ısıtan şarkılar söyleyerek, müzik severlere keyifli bir gece yaşattı. Repertuvarında 90'lı ve 2000'li yılların dillerden düşmeyen şarkılarına yer veren Karaduman, konserine geçtiğimiz Mayıs ayında piyasaya çıkardığı sözü ve müziği Şehrazat'a ait olan "Hesap Ver" şarkısı ile başladı.

Geceye, Yaşar'dan "Kuşlar", Levent Yüksel'den "Dedikodu" gibi dönemin ses getiren sanatçıların şarkılarını seslendirerek devam eden Karaduman, gecenin ilerleyen saatlerinde Harun Kolçak'ın "Yanımda Kal" şarkısını seslendirerek, sahneden Harun Kolçak'ın yeni albümü için başarılarını ve sağlığı için de iyi dileklerini iletti.

Aralık ayına özel bir konser…

Dinleyicileriyle birlikte keyifli bir gece geçiren Tansel Karaduman sahnede Aralık ayının başlarında vereceği özel bir konserden söz etmeden geçmedi. Türkçe Pop Müzik tarihinde ilk kez işaret dili ile betimleme yapılan klibi "Hesap Ver" adlı şarkısına çeken ve adından söz ettiren Karaduman, Aralık ayında vereceği özel konsere müzisyen arkadaşları ile birlikte bir süredir çok yoğun çalıştıklarını ve konserin halka açık bir konser olacağının altını çizdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tansel Karaduman, Hayal Kahvesi Sahnesindeydi… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement