128 suç kaydı olan kadın yakalandı! Adli kontrol ile serbest kaldı - Son Dakika
3.Sayfa

128 suç kaydı olan kadın yakalandı! Adli kontrol ile serbest kaldı

İstanbul Güngören'de yabancı uyruklu grubun yanına giden kadınlar burada çıkardıkları tartışma ve itiş kakış ortamından yararlanıp turistleri soydu. Soyulan turistler hemen polise gidip şikayetçi oldu. Polis ekipleri daha önce 128 kez aynı işi yapan tantanacı Yaren Ç. ve arkadaşlarını gözaltına aldı. Onlarca suç kaydı olan şüpheliler ve Yaren Ç., adli kontrol ile serbest kaldı.

13.11.2022 00:59  Güncelleme: 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güngören Abdurrahman Nafiz Gürman Mahallesi Ahmet Kutsi Tecer Caddesi üzerinde yabancı uyruklu turistler N.A. ve A.N.A.'nın yanına yaklaşan bir grup tantanacılık yapmak suretiyle çantalarından cüzdanlarını aldılar. Bu durumu fark eder etmez hemen polise gidip şikayetçi olan turistler şüphelilerin yakalanmasını istedi. Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Büro ekipleri çalışma başlattı.

128 SUÇ KAYDI VAR

Yapılan çalışmalar sonucunda olay şüphelilerinin daha önce benzer suçlardan 128 kaydı olan Yaren Ç. 20 suç kaydı olan Tuğçe K., 39 Suç kaydı olan Nuray T. ve 40 defa benzer suçu işlemiş Sevilay K. oldukları tespit edildi. Gözaltına alınan şüphelilerin Beyoğlu'nda 2 Fatih'te 2 olmak üzere 4 farklı olaya daha karıştıkları öne sürüldü.

SERBEST BIRAKILDI

Gözaltına alınan ve onlarca suç kaydı olan 4 şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 4 şüphelide adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

128 suç kaydı olan kadın yakalandı! Adli kontrol ile serbest kaldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 128 suç kaydı olan kadın yakalandı! Adli kontrol ile serbest kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • emiromeryahya Arslan: Öyle bir zamanki hırsızlar serbest namuslu dürüst olanlar suçlu A bak 25 0 Yanıtla
  • Berk: Bunlar gibilerin ne topluma ne ülkeye faydası olur böyleleri için idam gerekli artık çünkü bunların mağdur ettiği insanların hakları ne olacak... 19 1 Yanıtla
  • yilmaz yilmaz: Bunların AKP tarafından dokunuzmaliğı var 9 0 Yanıtla
  • Keşan'da şüphelinin üst aramasında uyuşturucu ve 6 bin 900 TL ele geçirildi
    16:20 Keşan'da şüphelinin üst aramasında uyuşturucu ve 6 bin 900 TL ele geçirildi

    Edirne'nin Keşan ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulan bir şüphelinin üst aramasında, uyuşturucu ve uyuşturucu madde satışından elde edilmiş olabileceği değerlendirilen 6 bin 900 TL ele geçirildi. Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Keşan'da Ruhsatsız Tabanca ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
    16:19 Keşan'da Ruhsatsız Tabanca ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

    Edirne'nin Keşan ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 2 ruhsatsız tabanca ile uyuşturucu ele geçirildi. Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, durdurdukları araçlarda S.Ç. ve M.K. isimli şahısların üst aramalarında 2 adet ruhsatsız tabanca ve 13 adet fişek buldu. Ayrıca, şüphe üzerine durdurulan C.K.'nin üst aramasında ise şeffaf poşet içerisinde 5,13 gram kimyasala bulanmış tütün ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alınarak adli işlem başlatıldı.

  • Bolu'da İzzet Baysal Caddesi'nde Motosikletlere Göz Açtırmadılar
    16:17 Bolu'da İzzet Baysal Caddesi'nde Motosikletlere Göz Açtırmadılar

    Bolu'da yaya ve bisiklet harici girişin yasak olduğu İzzet Baysal Caddesi'nde polis ekipleri, kurallara uymayan motosiklet ve elektrikli motosiklet sürücülerine para cezası kesti. Ekiplerin ilerleyen günlerde kent genelinde önlemleri sıkılaştıracağı belirtildi.

  • Bartın'da Kurye Kaza Geçirdi, Sipariş Başka Bir Kurye Tarafından Teslim Edildi
    16:16 Bartın'da Kurye Kaza Geçirdi, Sipariş Başka Bir Kurye Tarafından Teslim Edildi

    Bartın'ın Kemerköprü Mahallesi'nde bir moto kurye ile otomobil çarpıştı. Kaza sonucunda kurye yaralanırken, taşıdığı sipariş ise başka bir kurye tarafından gideceği adrese teslim edildi. Yaralı kurye ise hastaneye kaldırıldı.

  • Konya Ereğli'de 135 Kilo Kaçak Tütün Ele Geçirildi
    16:15 Konya Ereğli'de 135 Kilo Kaçak Tütün Ele Geçirildi

    Konya'nın Ereğli ilçesinde jandarma tarafından yapılan çalışmalarda bir otomobilde 135 kilo kaçak tütün ele geçirildi. Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen şok yol kontrolünde M.P.'nin kullandığı otomobilde yapılan aramada kaçak tütünler bulundu. M.P. gözaltına alınırken, ele geçirilen malzemelere el konuldu.

  • Ümraniye'de el freni çekilmeyen otomobil yokuş aşağı kayarak kaza yaptı
    16:02 Ümraniye'de el freni çekilmeyen otomobil yokuş aşağı kayarak kaza yaptı

    Ümraniye'de el freni çekilmeyen bir otomobil, yokuş aşağı kayarak önce yolun kenarındaki taşlık alana vurdu ve ardından takla atarak durabildi. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmadı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

  • Antalya'da İş Yeri Çıkışında İki Kişi Minibüsle Ezildi
    15:58 Antalya'da İş Yeri Çıkışında İki Kişi Minibüsle Ezildi

    Antalya'da bir iş yerinden çıkan ve tartıştıkları anlaşılan iki kişi, iş yeri sahibinin yakını olduğu iddia edilen iki kişi tarafından minibüsle ezildi. Olayda bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi yaralı olarak kurtuldu. Olay anları güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Aksaray'da 300 bin liralık ziynet eşyası ve 200 bin liralık elektronik malzeme çalan hırsızlar yakalandı
    15:57 Aksaray'da 300 bin liralık ziynet eşyası ve 200 bin liralık elektronik malzeme çalan hırsızlar yakalandı

    Aksaray'da bir evden 300 bin liralık ziynet eşyası, 200 bin liralık da elektronik malzeme çalan ve sonra da eşyaları kırıp parçalayan hırsızlar polisin operasyonuyla yakalandı. Evi soyulan kadın cep telefonuyla evini görüntülerken paramparça gördüğü eşyaları karşısında 'Hırsız da böyle mi yapar?' diye sitem etti. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • İzmir'de Asayiş Uygulamasında Yakalanan Şüphelilerden 14'ü Tutuklandı
    15:53 İzmir'de Asayiş Uygulamasında Yakalanan Şüphelilerden 14'ü Tutuklandı

    İzmir'de yapılan asayiş uygulamasında yakalanan şüphelilerden 14'ü tutuklandı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, ruhsatsız silahlar, uyuşturucu maddeler ve çalıntı motosikletler ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 14'ü adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Ayrıca, uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan 12 kişiye işlem yapıldı ve 410 kişiye yoklama kaçağı olduğu belirlendi.


Advertisement