Fenerbahçe, Benfica'ya Elenmesine Rağmen Taraftarların Desteğini Aldı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Benfica'ya Elenmesine Rağmen Taraftarların Desteğini Aldı

Fenerbahçe taraftarı, Benfica karşısında alınan 1-1'lik beraberlik sonucunda Şampiyonlar Ligine veda etmesine rağmen takımlarına maç sonu tam destek verdi.

14.08.2018 23:08  Güncelleme: 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe evinde Benfica ile 1-1 berabere kalarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Maç sonunda ise sarı-lacivertli taraftarlar takımı tribünlere çağırırken yaptıkları tezahüratlarla destekte bulundu. Fenerbahçeli futbolcular ise yapılan bu desteğe alkışlarla cevap verdi.

ALİ KOÇ SOYUNMA ODASINA GİDEN TAKIMI GERİ ÇAĞIRDI

Fenerbahçe, Benfica ile 1-1 berabere kalarak Devler Ligine veda etti. Bir grup taraftar takımlarına desteğini sürdürürken bir grup taraftar ise tribünleri maç bitmeden terk etti. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, soyunma odasına giden takımı sahaya tekrar çıkartarak taraftarlara alkışlattı ve taraftarın alkışına futbolcular alkışla yanıt verdi.

Fenerbahçe, Benfica\'ya Elenmesine Rağmen Taraftarların Desteğini Aldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Benfica'ya Elenmesine Rağmen Taraftarların Desteğini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ultraAKSARAY lı uA68: Ali koc baskan fenerbahce sampiyon hahahahahahah fenev en son sampiyonlar ligindeyken Playstation 2 reklami vardi fenevin parasiyla cimbomumuz bi forvet bi 10 numara bi de stoper alacak..... 9 5 Yanıtla ultraAKSARAY lı uA68: kuş beyinli civciv okuma yazmayi ogrenince buraya yorum yapmaya gelmissin yasının adami olup bebelerinle oyna veya okumayı yeni sokmusken git bi seyler oku 4 0 Türk: r yerine v yazman büyük bir sorun benliğini kaybetmiş aklı kıt tez kellen vurula 0 3
  • Fatih: Ezikbahce şikebahce civcivbahce 3 5 Yanıtla
  • aldırıcı : al bakalım 3 1 Yanıtla
  • D: 0-0 degil 1-1 , sallama iş yapmayın 4 0 Yanıtla

Advertisement