Taraftarsız Timsah Galibiyet Peşinde - Son Dakika
Spor

Taraftarsız Timsah Galibiyet Peşinde

Taraftarsız Timsah Galibiyet Peşinde

Bursaspor, Gençlerbirliği oynadığı müsabakaya seyircisinden yoksun çıkıyor.

12.09.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor, Gençlerbirliği oynadığı müsabakaya seyircisinden yoksun çıkıyor.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geliyor. Yeşil-beyazlılar, bu müsabakayı kazanarak ligdeki ilk galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor. 2. haftada oynanan Gaziantep maçında yaklaşık 15 bin yeşil-beyazlı taraftar yaptıkları kötü tezahürat neticesinde ceza almıştı. Bu sebeple bu taraftarlar maçı izleyemiyor. Stadyumda yaklaşık 3 bin Bursaspor taraftarı müsabakayı stadyumdan izliyor.

TERÖRE KARŞI BİRLİKTEYİZ

Her iki takım oyuncuları da ısınmak için sahaya, üzerinde Türk bayrağı bulunan siyah formalarla çıktı. Karşılaşma başlamadan önce şehitler için saygı duruşunda bulunuldu. Tribünlerde de Türk bayrağı olduğu görüldü. Ayrıca her iki takım, "Teröre karşı birlikteyiz" pankartı ile sahaya çıktı.

Öte yandan maç öncesi yapılan toplantıda, Bursaspor müsabakaya, 'efsane çubuklu' forma, beyaz şortuyla, kaleci ise gri formasıyla çıkması kararlaştırıldı. Konuk takım Gençlerbirliği ise kırmızı formasıyla sahada olacak.

İLK 11'LER

Bursaspor: " Mert Günok, Erdem Özgenç, Serdar Aziz, Dany Nonkeu, Emre Taşdemir, Ricardo Faty, Hajime Hosogai, Sercan Yıldırım, Cristobal Jorquera, Balazs Dzsudzsak, Tom de Sutter."

Gençlerbirliği: "Per Hopf, Panajotis Dimitriadis, Uğur Çiftçi, Mostapha El Kabir, Djalma Campos, Doğa Kaya, Walid Atta, Guido Kocer, Ahmet Oğuz, İrfan Can Kahveci, Ahmet Çalık." - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Taraftarsız Timsah Galibiyet Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement