Tarih Vakfı Dostlarıyla Buluşuyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Tarih Vakfı Dostlarıyla Buluşuyor

1991'de yeni bir tarih anlayışı ile yola çıkan ve bu yolda pekçok büyük proje gerçekleştirien Tarih Vakfı, bu kez 2 Haziran'da gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurul'a mütevellilerinin yanısıra tüm Tarih Vakfı dostlarını ve tarihseverleri...

08.07.2013 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1991'de yeni bir tarih anlayışı ile yola çıkan ve bu yolda pekçok büyük proje gerçekleştirien Tarih Vakfı, bu kez 2 Haziran'da gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurul'a mütevellilerinin yanısıra tüm Tarih Vakfı dostlarını ve tarihseverleri bekliyor.

13.00-18.00 saatleri arasında yapılacak kurul toplantısı, Türkiye'nin önde gelen sosyolog ve siyaset bilimcilerinden Prof. Şerif Mardin'in "Siyasal fikirlerde metinsel ve bağlamsal yaklaşımlar" başlıklı konferansıyla başlayacak ve 14: 30 itibariyle Genel Kurul gündemine geçilecek.

Tarih bilincinin gelişmesine katkıda bulunmak isteyen, tarihi mirasın korunmasını önemseyen ve vakfı daha yakından tanımak isteyen herkes, Tarih Vakfı'nın yeni vizyonu ve hedeflerini konuşmak üzere, Eminönü'ndeki Merkez Binası'nda Marmara Belediyeler Birliği Toplantı Salonu'ndaki buluşmaya katılabilecek.

Tarih: 2 Haziran 2013

Yer: Tarih Vakfı

Saat: 13: 00 – 18: 00

Adres: Zindankapı Değirmen Sok. Marmara Belediyeler Birliği binası, giriş kat.

(İstanbul Ticaret Üniversitesi yanı) Eminönü-İstanbul/ İletişim: 0212 522 02 02

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Tarih Vakfı Dostlarıyla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement