Tarihi Eserleri Satmaya Çalışırken Yakalandılar - Son Dakika
3.Sayfa

Tarihi Eserleri Satmaya Çalışırken Yakalandılar

Tarihi Eserleri Satmaya Çalışırken Yakalandılar

Bartın’da ellerindeki tarihi eserleri satmaya çalışan 2 kişi, yakalanarak gözaltına alındı.

17.03.2018 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da ellerindeki tarihi eserleri satmaya çalışan 2 kişi, yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Bartın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bazı şahısların ellerindeki tarihi eserleri satmak için müşteri aradıkları bilgisi üzerine çalışma başlattı. Şüphelileri fiziki ve teknik takibe alan polis, Ağdacı mevkiinde durdurulan şahısların aracında yaptığı aramada üzerinde ketebesi bulunan çift başlıklı bronz ibrik, 20 adet Osmanlı ve Selçuklu dönemine ait sikke, 4 adet suikast bastonu, 3 adet hançer, üç parça halinde Ermeni kilisesi sefer tası ele geçirdi. Araçta bulunan O.Y. ve A.K. gözaltına alınarak, haklarında işlem başlatıldı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tarihi Eserleri Satmaya Çalışırken Yakalandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fethiye'deki otel inşaatında çıkan yangın söndürüldü
    15:03 Fethiye'deki otel inşaatında çıkan yangın söndürüldü

    Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir otel inşaatının yanında bulunan konteynırlarda çıkan yangın, itfaiyenin 2 saatlik müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sırasında içeride kimsenin bulunmaması sevindirici bir durumken, işçiler güvenli bölgelere sevk edildi.

  • Market alevlere teslim oldu: Söndürme çalışmaları sürüyor
    14:57 Market alevlere teslim oldu: Söndürme çalışmaları sürüyor

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir markette başlayan ve hızla büyüyen yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

  • Sarıyer'de Taksi Şoförünü Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi
    14:53 Sarıyer'de Taksi Şoförünü Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

    Sarıyer'de, Tarabya Mahallesi'nde bindiği ticari taksi şoförünü öldürdüğü ve aracını gasbettiği gerekçesiyle gözaltına alınan İran uyruklu şüpheli, adliyeye sevk edildi. Şüphelinin olayın ardından gasbettiği takside polis ekiplerince yakalandığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • İzmit'teki Market Yangınında İtfaiye Ekipleri Müdahale Ediyor
    14:43 İzmit'teki Market Yangınında İtfaiye Ekipleri Müdahale Ediyor

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir markette başlayan ve hızla büyüyen yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

  • Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu
    14:33 Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde yaşanan kuyumcu soygunu güvenlik kameralarına yansırken, soygun anlarını yaşayan kuyumcu dükkanı çalışanı Abdullah Bay olayı anlattı. İki maskeli soyguncu, pompalı tüfekle dükkana girerek altınları çantaya doldurduktan sonra havaya ateş ederek kaçtılar. Çalınan altınların değeri yaklaşık 10-12 milyon lira olarak belirlendi. Polis, soyguncuların yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

  • Antalya'da Öğle İzninde Kaza: Büyükşehir Belediyesi Çalışanı Hayatını Kaybetti
    14:31 Antalya'da Öğle İzninde Kaza: Büyükşehir Belediyesi Çalışanı Hayatını Kaybetti

    Antalya'da öğle izninde marketten alışveriş yapmak için karşıya geçen büyükşehir belediyesi çalışanı Gürkan Gençer (25), otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza anları ve sonrası güvenlik kamerasına yansırken, mesai arkadaşları ise Gençer'in kişisel eşyalarını emanete alarak gözyaşı döktü.


Advertisement