Tarihi hezimet sonrası Şenol Güneş'ten futbolculara: Gidin kulüplerinizde daha iyi oynayın - Son Dakika
Spor

Tarihi hezimet sonrası Şenol Güneş'ten futbolculara: Gidin kulüplerinizde daha iyi oynayın

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, Hollanda karşısındaki tarihi yenilgi sonrası soyunma odasında yaptığı konuşma ortaya çıktı. Güneş'in futbolculara, "Herkesin başına bu tür sonuçlar gelebiliyor. Ama keşke bizim başımıza gelmeseydi. Sizler elinizden gelen mücadeleyi verdiniz. Şimdi gidin kulüplerinizde çok daha iyi oynayın" dediği öğrenildi.

09.09.2021 22:19  Güncelleme: 22:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye, 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda Hollanda'ya 6-1 kaybetti ve grup liderliğinden 3. sıraya geriledi. Karşılaşma sonrasında soyunma odasında futbolcularla kısa bir konuşma yapan Güneş, kalan maçların kazanmak zorunda olduklarını takıma söyledi.

"HEPİNİZ İYİ FUTBOLCULARSINIZ"

Milliyet'in haberine göre Güneş yaptığı konuşmada, "Futbolda böyle şeyler hep var. Herkesin başına bu tür sonuçlar gelebiliyor. Ama keşke bizim başımıza gelmeseydi. Sizler elinizden gelen mücadeleyi verdiniz. Şimdi gidin kulüplerinizde çok daha iyi oynayın. Bu maçlardan hepimizin çıkaracağı büyük dersler var. Hepiniz iyi futbolcularsınız. Bunu kulüplerinizde gösterin" ifadelerini kullandı.

"MİLYONLARIN BİZE DUYDUĞU GÜVENİ BU KEZ BOŞA ÇIKARMAYALIM"

Şenol Güneş ayrıca "Bu saatten sonra yapmamız gereken belli. Grupta kalan 4 maçı da kazanmak zorundayız. Ay-yıldıza yakışır bir şekilde oynamak zorundayız. Milyonların bize duyduğu güveni bu kez boşa çıkarmayalım." şeklinde konuştu.

Tarihi hezimet sonrası Şenol Güneş\'ten futbolculara: Gidin kulüplerinizde daha iyi oynayın

Son Dakika Spor Tarihi hezimet sonrası Şenol Güneş'ten futbolculara: Gidin kulüplerinizde daha iyi oynayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Sertan Sarı : Merak etme orda daha iyi oynarlar söylemesen de, ama sen ne yapacan sen önemli olan o 14 6 Yanıtla
  • Alper006 : Hocam sende git bir takım çalıştır Milli Takımdan daha başarılı olabilirsin belki burada süren dolmadimi hâlâ 17 2 Yanıtla
  • Yüksel Yılmaz: Delmesine gerek yok zaten orada çok daha iyi oynuyorlar milli takımda oynamıyorlar 15 1 Yanıtla
  • Ergin Yıldız: Gururla gazla olacak iş degil bunlar,çok çalişcaksın çok..Burak kaprisleriyle gençleri azarlatmayla olmaz bu işlerr.. 6 0 Yanıtla

Advertisement