Tarihi yenilgi sonrası Antalyaspor'da kritik gelişme! Ersun Yanal istifa mı edecek? - Son Dakika
Spor

Tarihi yenilgi sonrası Antalyaspor'da kritik gelişme! Ersun Yanal istifa mı edecek?

Süper Lig'in 15. haftasında Hatayspor'a 6-0'lık farklı skorla yenilen Antalyaspor'da Ersun Yanal ile Başkan Ali Şafak Öztürk bugün bir görüşme gerçekleştirecek. Tecrübeli teknik adamın geleceği bu toplantı sonrası netleşecek.

30.12.2020 11:30  Güncelleme: 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatayspor, 15.hafta maçında Antalyaspor'a karşı tarihi bir galibiyet aldı. İlk yarısını 5-0 önde kapattığı maçı 6-0 kazanan Hatayspor, sezonun en flaş sonuçlarından birini aldı. Bu maçın ardından Akdeniz ekibinde gözler teknik direktör Ersun Yanal'a çevrildi.

Tecrübeli teknik adam bu sabah saatlerinde kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk'ten randevu talep etti. Başkan Öztürk'ün şehir dışında olması nedeniyle toplantı online şekilde ilerleyen saatlerde gerçekleşecek.

"KOLAYLIK SAĞLAMAYA HAZIRIM" DEMESİ BEKLENİYOR

Ersun Yanal'ın görüşmede "2021'de yeni bir başlangıç yapmanız için gereken kolaylığı sağlamaya hazırım" demesi bekleniyor.

Hatayspor karşısında alınan 6-0'lık yenilgi, Ersun Yanal'ın teknik direktörlük kariyerindeki en farklı mağlubiyet olarak kayıtlara geçti.

(Fanatik)

Tarihi yenilgi sonrası Antalyaspor\'da kritik gelişme! Ersun Yanal istifa mı edecek?

Son Dakika Spor Tarihi yenilgi sonrası Antalyaspor'da kritik gelişme! Ersun Yanal istifa mı edecek? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ahmet: ersun hocamı ya her gittiği takımı mafediyor 3 2 Yanıtla
  • ferhat: futbolu kafasında bitirmiş..her gittiği yeri çökertmiş..3 saat konuşup hıç bir şey anlatmayan hayal tüccarı bu yalan ersunu hala anlayamamış olan yönetimlere yazık..bağlamacı ersun yalana en son ne yazıkki antalyaspor inandı türkiyede futbol idareciliği bitmiş..birşey bilmiyorsanız hiç olmazsa dönünde bu adamın ne yaptıgına bir bakın ..paralar çöpe gidecek haberiniz olsun..benden söylemesi..yakında görürsünüz..tazminatınıda paşa paşa ödersiniz... bunu zamanı gelince hatırlatacağım.. 0 0 Yanıtla

Advertisement