Tarihin Tozlu Raflarında Kalan Hikâyeler "Son Dans" Kitabında! - Son Dakika
Güncel

Tarihin Tozlu Raflarında Kalan Hikâyeler "Son Dans" Kitabında!

Yunan yazar Rena Rossi Zairi'nin ilk romanı Yunanistan'dan sonra Pena Yayınları tarafından Türkiye'de de yayımlandı.

31.10.2017 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün ve bugünün harmanlandığı roman, karakterlerin yaşamlarıyla okuyucuyu sürüklerken, Natalia ve annesi Eli'nin hikâyesini anlatıyor. Rena Rossi Zairi'nin Türkiye'deki ilk romanı olan "Son Dans" tıpkı yaşamın ta kendisi gibi acının, gerçeklerin, yalanların, ihtirasların ve tutkuların hikâyesi.

Kocası Dimitris ve en yakın arkadaşı Dimitra tarafından aldatılan, içtiği, yediği her şeye onların koyduğu ilaç yüzünden sürekli halüsinasyonlar gören Natalia'nın öğreneceği gerçekler bununla sınırlı değildir. Tüm bu hayattan kaçmak için gittiği köyünde gerçek babasıyla tanışan ve annesi Eli'nin yıllar önce yaşadığı aşk hikâyesini de öğrenen Natalia bir kez daha sarsılır. Çocukluğundan beri babası tarafından annesi Eli'nin deli olduğuna inandırılan Natalia, yıllar sonra köyündeki çınar ağacının altında gerçek babasının anlattıklarıyla annesi Eli'nin deli olmadığını öğreniyor.

Her iki hayatta yaşanan sevinçlerin, acıların, aldatmaların ve kırgınlıkların anlatıldığı romana Türkiye baskısında Sezen Aksu'nun "Güllerim Soldu" isimli şarkısının sözleri eşlik ediyor.

Özgün adı "Salome'nin Son Dansı" olan bu roman "Güllerim Soldu" şarkısıyla Eli ve Natalia'nın hayatlarına dokunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tarihin Tozlu Raflarında Kalan Hikâyeler 'Son Dans' Kitabında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement