Akciğer Tedavisi Gören Tarık Ünlüoğlu Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Akciğer Tedavisi Gören Tarık Ünlüoğlu Kimdir?

Akciğer Tedavisi Gören Tarık Ünlüoğlu Kimdir?

ATV'de Salı günleri yayınlanan "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin ünlü oyuncusu Tarık Ünlüoğlu, geçtiğimiz ay akciğerinden rahatsızlandı. Bir süredir tedavi gören usta oyuncudan sevindirici haber geldi. Peki, Tarık Ünlüoğlu kimdir?

28.12.2018 10:44  Güncelleme: 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son olarak ATV'nin sevilen dizisi "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"da izleyiciyle buluşan usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu, geçtiğimiz kasım ayında akciğer rahatsızlığı yaşamıştı. Bir süredir tedavi gören oyuncudan bugün müjdeli haber geldi.Ünlü oyuncunun sağlık durumu iyiye gidiyor. Tarık Ünlüoğlu kimdir, kaç yaşındadır, sağlık durumu nedir? Tüm detaylar haberimizde...

"GAYET SAĞLIKLIYIM VE KEYFİM YERİNDE"

Eşi Gülenay Kalkan ile bir davete katılan Ünlüoğlu, akciğerlerinde enfeksiyon ve broşlarında lekeler oluşmasından dolayı bir süredir tedavi görüyordu. Ünlüoğlu, sağlık durumuyla ilgili aynı davette konuştu. "Ocak ayından sonra son tetkikler yapılacak. Ama gayet sağlıklıyım ve keyfim yerinde. Bir sorun yok."

Akciğer Tedavisi Gören Tarık Ünlüoğlu Kimdir?

"ERKEN TEŞHİS KONULDU"

Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan eşinin sağlık durumu için:"Çok erken teşhis konulmuştu. Bu tür olaylarda motivasyon ve neşe çok önemli. Tarık'ta da hepsi var. Onun neşesi asla eksilmez ve çok mutlu. Allah her hastaya şifa versin. Tarık atlattı çok şükür" yorumunu yaptı.

Akciğer Tedavisi Gören Tarık Ünlüoğlu Kimdir?

TARIK ÜNLÜOĞLU KİMDİR?

Tarık Ünlüoğlu, 16 Kasım 1957'de İzmir'de dünyaya geldi. Lise eğitimine İzmir'de devam eden Ünlüoğlu, Namık Kemal Lisesi'nde öğrenim gördü. Üniversite eğitimine Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera Bölümü'nde başlayan Ünlüoğlu, bu bölümde bir yıl okuduktan sonra aynı okulun Tiyatro Bölümü'ne geçiş yaptı. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda 25 yıl boyunca oyunculuk yaptı. Tiyatro sahnelerinin yanı sıra pek çok dizi ve sinema filminde de izleyiciyle buluşan usta oyuncu, dublaj çalışmalarında bulundu.

Akciğer Tedavisi Gören Tarık Ünlüoğlu Kimdir?

"BENİM ANNEM BİR MELEK"TE ÜÇ SEZON BOYUNCA ROL ALDI

ATV'de 3 sezon ekranlara gelen "Benim Annem Bir Melek" dizisinde Oya Başar, Dolunay Soysert, Ali Sunal gibi isimlerle aynı projede çalıştı. 2014 yılında Ata Demirer'in "Eyyvah Eyvah 3" sinema filminde yer aldı. Aynı yıl "Ah Neriman" adlı dizide yer aldı.

"EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ"DİZİSİYLE EKRANLARA GELİYOR

2015'ten yayın hayatına başlayan "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"ın kadrosuna girdi. Tarık Ünlüoğlu, "Gümüş", "Kurtlar Vadisi", "Benden Baba Olmaz" gibi dizilerde rol aldı. "Bana Masal Anlatma", "Kara Bela" gibi Burak Aksak'ın senaristi olduğu yapımlarda yer alan oyuncu, "Sümela'nın Şifresi: Temel", "Berlin Kaplanı" gibi filmlerle beyazperdede yer aldı.

Akciğer Tedavisi Gören Tarık Ünlüoğlu Kimdir?

ÖZEL HAYATI

Tarık Ünlüoğlu, 11 yıl süren evliliğinden Zeynep adında bir kız çocuğu sahibi oldu. Zeynep Ünlüoğlu, Levent Kırca ve Oya Başar çiftinin oğlu Umut Kırca ile evli. Tarık Ünlüoğlu, 1988'den beri birlikte olduğu Gülenay Kalkan ile 2013 yılında nikah masasına oturdu.

Akciğer Tedavisi Gören Tarık Ünlüoğlu Kimdir?

Son Dakika Magazin Akciğer Tedavisi Gören Tarık Ünlüoğlu Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement