Tarık ve Seda Yeni Aşklara Yelken mi Açıyor? - Son Dakika
Güncel

Tarık ve Seda Yeni Aşklara Yelken mi Açıyor?

Tarık ve Seda Yeni Aşklara Yelken mi Açıyor?

"Aşk Kaç Beden Giyer?" 4 Mart Pazartesi D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD'de dizi severlere keyifli dakikalar yaşatacak.

01.03.2013 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapımcılığını Seray Sever ve Hatice Soysev'in üstlendiği, şehir yaşantısının getirdiği yalnızlığı ve kadın-erkek ilişkilerini mizahi bir kurguyla işleyen "Aşk Kaç Beden Giyer?" dizisinin 37. Bölümü 4 Mart Pazartesi 22.30'da D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD'de dizi severlere keyifli dakikalar yaşatacak.

"Aşk Kaç Beden Giyer?" dizisi, yeni sezonda birbirinden ünlü konuklarıyla D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD kanalında hafta içi pazartesi ve perşembe günleri, 22.30'da izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

Şehir yaşantısının getirdiği büyük yalnızlığı, kadın - erkek ilişkilerinde mizahi bir kurguyla işleyen "Aşk Kaç Beden Giyer? "in 4 Mart Pazartesi 22.30'da ekrana gelecek yeni bölümünde Tarık ve Seda, 'Tek Eş İlişki Stajı'ndan vazgeçer ve her ikisi de yeni sevgili adayları ile yollarına devam etme kararı alır. Dizinin 36. Bölümü'nde Seda'yı etkilemek için çaba serf eden Tarık ve Seda'nın bu yeni denemelerinde yardımlarına, kendilerine yeni partnerler ile randevularını ayarlayan Umut ve Barbi koşar. Ancak Tarık ve Seda yeni randevularında umduklarını bulamaz.

Yapımcılığını Seray Sever ile Hatice Soysev'in üstlendiği, Serdar Oğuz'un yazdığı ve Günay Köker'in yönettiği sevilen sitcom "Aşk Kaç Beden Giyer" dijital ortamlarda 'kendi' olabilen ama gerçek hayatta aradığını bulamayan, hayal kırıklıkları yaşayan aşk mağduru karakterlerin hayatlarını konu alıyor.

37.Bölüm Özet

Tarık ve Seda sonunda pes eder. Karşılıklı alınan karar sonucu 'Tek Eş İlişki Stajı'ndan vazgeçerler. Her ikisi de yeni sevgili adayıyla yollarına devam etme kararı alır. Umut Tarık'a, Barbi ise Seda'ya yeni partnerleriyle randevu ayarlar. Ama işler her ikisi için de umdukları gibi gitmez.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tarık ve Seda Yeni Aşklara Yelken mi Açıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement