Tarım Bakanlığı'ndan "Tarım ve İnsan" Sergisi - Son Dakika
Güncel

Tarım Bakanlığı'ndan "Tarım ve İnsan" Sergisi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın 3 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın 3.Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Sergisi, Pazartesi günü Antares Alışveriş Merkezi'nde açılacak.

06.04.2012 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın 3 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın 3. Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Sergisi, Pazartesi günü Antares Alışveriş Merkezi'nde açılacak.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Bakanlığın geleneksel hale getirdiği Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda bu yıl 477 katılımcının 2 bin 61 eserinin, fotoğraf jürisi tarafından değerlendirildiği ifade edildi. Açıklamada şöyle devam edildi:

"Bakanlığın Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanı Recep Tezgel, fotoğraf dalındaki tek devlet sanatçısı unvanına sahip Ozan Sağdıç, Uluslararası Savaş Fotoğrafçısı ve Belgesel Yapımcısı Coşkun Aral, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Mehmet Arslan Güven, Denizbank Kütür ve Sanat Danışmanı Perihan Yücel, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Serhat Kaymas ile Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı Eğitim ve Yayım Çalışma Grubu Sorumlusu Ali Metin'den oluşan jüri üyeleri oldukça titiz bir çalışmayla; Genel, Çiftçi, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çalışanları, Öğrenci ve Denizbank çalışanları olmak üzere 5 ayrı kategorinin derece alan isimlerini belirlemişlerdir."

Açıklamaya göre, Ankara İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Antares Alışveriş Merkezi İşbirliği ile 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda ödüle layık görülenlerle birlikte toplam, 50 eserin katılımcıların beğenisine sunulacağı bir sergi düzenlenecek. Serginin açılışı ise 9 Nisan Pazartesi gün saat 14.00'te gerçekleştirilecek. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Tarım Bakanlığı'ndan 'Tarım ve İnsan' Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement