Tarım ve Seracılık Festivali Halı Saha Futbol Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Tarım ve Seracılık Festivali Halı Saha Futbol Turnuvası

Kumluca Belediyesi tarafından 16. Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen, Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi.

26.04.2015 19:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Belediyesi tarafından 16. Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen, Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi.

Turnuvaya, 35 yaş üzeri 8 takım, normal grupta ise 26 takım katıldı. Turnuvanın 35 yaş üstü finalinde Karakuş Oto takımı ile Koçubaba Komisyon takımları karşı karşıya geldi.

3-0 Karakuş Oto takımının kazandığı maç sonunda, rakip takımın hatalı oyuncu oynattığı gerekçesiyle yapılan itirazı değerlendiren tertip komitesi, itirazı haklı bularak Koçubaba Komisyon takımını hükmen galip kabul etti. Bu sonuçla Koçubaba Komisyon takımı 35 yaş üstü turnuvanın şampiyonu oldu.

Diğer grupta ise İdeal Reklam Maraton Halı Saha takımıyla Kumspor takımları karşı karşıya geldi. Maçın yedinci dakikasında Kumspor takımı 1-0 öne geçti. Golden 4 dakika sonra gelişen bir atakta topsuz alanda rakibine faul yapan Kumspor'lu oyuncu kırmızı kart gördü.

Kırmızı kartta itirazda bulan Kumsporlu oyuncular hakemle bir süre tartıştılar. Bu sırada ikinci kırmızı kart görerek sahada beş kişi kalan Kumspor takımı sahadan çekildi. Maç, 5-0 hükmen İdealspor Reklam Maraton Halı Saha takımı lehine sonuçlanınca, 16. Tarım ve Seracılık Festivali Halı Saha Futbol Turnuvasının bu yılki şampiyonu İdeal Reklam Maraton Halı Saha takımı oldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tarım ve Seracılık Festivali Halı Saha Futbol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement