Tarkan'ın Hangi Tarihte ve Nerede Evleneceği Ortaya Çıktı - Son Dakika
Magazin

Tarkan'ın Hangi Tarihte ve Nerede Evleneceği Ortaya Çıktı

Evleneceğini açıklayan ve bir anda magazin gündeminin ilk sırasına oturan Mega Star Tarkan, nisan ayında Almanya'nın Köln şehrinde dünya evine girecek.

17.03.2016 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Magazin gündemini en çok meşgul eden konu başlıklarından "Tarkan ne zaman evleniyor?", "Tarkan gerçekten evleniyor mu?", "Tarkan neden o kızı seçti?" soruları bitmek bilmiyor. Mega Star'ın evliliğiyle ilgili merak edilenleri Habertürk yazarı Esin Övet yazdı.

İşte Esin Övet'in yazısındaki o kısım;

Sanıyorum Tarkan, nisanda yani önümüzdeki ay Almanya'nın Köln şehrinde evleniyor. Ben "sanıyorum" kelimesini aslında hiç kullanmam. Beni bilen, sürekli takip edenler de şaşıracaktır böyle yazdığım için; çünkü direkt yazarım. Bu söylentiyi Tarkan'a çok yakın kişilerden öğrendiğim halde böyle yazıyorum.

"HAYIRLISI OLSUN"

Çünkü Tarkan "Nisan" der, o dönem memlekette üzüntülü bir şey yaşanır, bir anda iptal eder. Ya da başka bir sıkıntı yaşanır, Tarkan yine iptal eder. O anlamda "Sanıyorum" diyorum. Merak edenlere duyurulur...

Ne diyelim, hayırlısı olsun. Tarkan artık bu yola girdi, dönüşü yok belli ki. Önümüzdeki sene kucağında bebeğiyle göreceğiz gibi de geliyor bana. Çünkü Tarkan acayip baba olmak istiyor.

Tarkan\'ın Hangi Tarihte ve Nerede Evleneceği Ortaya Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Tarkan'ın Hangi Tarihte ve Nerede Evleneceği Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • MUSTAFA: ÇOK ÖNEMLİYDİ CEHEMNEMDE EVLENSİN BİZE NE 3 12 Yanıtla
  • GGGGS: NEVRUZU DA AL TARKAN DÜN AZ KALSIN ÇIKARDIĞIN CD Yİ YİYECEKTİ 12 0 Yanıtla
  • melisa: Tebrikler Tarkan 3 3 Yanıtla
  • zeyno: tarkan evleniyor oylemı al bı tane daha kotu haber benım için :( 4 0 Yanıtla seni gidi seni: sen mi evlenecektin yoksa? 4 0

Advertisement