'Tarla Günleri' Bursa'da Başlıyor - Son Dakika
Güncel

'Tarla Günleri' Bursa'da Başlıyor

\'Tarla Günleri\' Bursa\'da Başlıyor

'Tarla Günleri', Massey Ferguson ve GSCR Global Makine sponsorluğunda 25 Eylül Salı günü gerçekleştirilecek.

22.09.2018 10:49  Güncelleme: 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye çapında geleneksel hale gelen Tarla Günleri'nde 58-400 BG arası traktör ve ekipmanlar test edileceği gibi konusunda lider marka ve şirket uzmanları da çiftçiler ile buluşarak, Türkiye'de tarımın geldiği son noktayı ele alacak.

Karacabey-Bursa yolu üzeri, Bakırköy girişi/ Kabalık mevkiinde gerçekleştirilecek olan buluşmada; Türkiye'de ve dünyada sürekli gelişmekte olan akıllı tarım uygulamaları, insansız traktör ve akıllı sensör teknolojileri, drone ile tarla tespiti gibi en son yöntemler uygulamalı olarak ziyaretçilere gösterilecek.

Etkinlikte ayrıca, tarımın gelişimi ve büyümesi için çalışan tohum, gübre, bitki besleme/koruma ve tarımsal mekanizasyon ile traktör firmalarının en yeni ürünleri ve teknolojileri de görücüye çıkacak.

Kullanıcı dostu ve verimli ürünler sergilenecek

Alanında Türkiye'ye rol model olan etkinlikle ilgili bilgiler veren GSCR Global Makine Yönetim Kurulu Başkanı Adem Rondu, Tarım Günleri'nin Türk tarım sektörünün gelişimi için çok önemli bir yeri bulunduğunu ifade ederek, Türkiye'nin 'tarım merkezi' haline gelmesi noktasında, bu tip etkinliklerin artarak devam etmesi gerektiğine değindi.

Etkinlik boyunca, çiftçilerin ihtiyaçlarını karşılayacak ve işletme maliyetlerini asgari düzeyde tutacak, geniş yelpazeye sahip ürün ve ekipmanların sergileneceğini aktaran Rondu, etkinliğe tüm çiftçileri ve vatandaşları davet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Tarla Günleri' Bursa'da Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement