Tarsus Akdeniz Gazetesi 19. Yayın Yılına -merhaba- Dedi - Son Dakika
Yerel

Tarsus Akdeniz Gazetesi 19. Yayın Yılına -merhaba- Dedi

Tarsus'ta haftada 3 gün yayınlanmakta olan Akdeniz gazetesi 18.yayın yılını geride bırakarak 19.yayın yılına merhaba dedi.

12.01.2012 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarsus'ta haftada 3 gün yayınlanmakta olan Akdeniz gazetesi 18. yayın yılını geride bırakarak 19. yayın yılına merhaba dedi.

Gazetenin kurucusu Mehmet Can Bulut, 10 Ocak 1994 yılında başladıkları yayın hayatları boyunca, doğruları yazmaktan çekinmediklerini söyledi.

Bulut, "Doğruları ortaya koyan, yeri geldiğinde genel iktidarı, yeri geldiğinde muhalefeti eleştirmekten çekinmeyen, herkesin -padişahım sen çok yaşa, sen ne yaparsan en iyisini yaparsın- mantığıyla hareket ettiği bir ortamda, tüm yanlışları belgelerle kamuoyuna yansıtıyoruz" diye konuştu.

Gazetenin Yayın Müdürlüğünü yapan Hakan Bulut ise, "Dile kolay tam 18 yıl geride kaldı. Bu 18 yıl boyunca gazetemize emek eden çalışanlarımız, büyük fedakarlıklarda bulundu. Onlara buradan bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gecesi-gündüzü, bayramı-tatili olmayan bir meslek dalında 18 yıl süreklilik arz etmenin kolay olmadığının bilinmesini istiyoruz" dedi.

Akdeniz Gazetesinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi ile diğer protokol mensupları, siyasi partilerin ilçe başkanları, İl Genel ve belediye meclis üyeleri, meslek odası başkan ve yöneticileri ile gazeteci meslektaşları ziyarette bulundu.

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tarsus Akdeniz Gazetesi 19. Yayın Yılına -merhaba- Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement